2008-08-04 15:04:50• hírek • Józsa János

GerBog-Panatek tereprally

 Nem mindennapi versenyen vehetnek majd részt a merész, száguldani vágyó szatmári autósok.

Hetven kilométeres erdei szakasz, valahol Szatmár megyében, külföldi pilóták, hazai bográcsgulyás, és egy jó hangulatú terepverseny - ezt ígérik az augusztus 9-i GerBog-Panatek tereprally szervezői az úttalan utakon való autózás szerelmeseinek.

Ismét olyan versenyről van szó, amelyre bármilyen terepjárásra képes autóval be lehet nevezni, legyen az kicsövezett traktor vagy modern SUV. Az autósoknál pilóta és navigátor alkotja a csapatot, motorosok és quadosok pedig egy külön, számukra készített pályán mérkőzhetnek meg egymással. A társszervező Panatek KFT ügyvezetője, Nagy Attila elmondta, hogy a külföldről érkezett profi pilóták itt csak edzenek a következő versenyekre, tehát ez ne tántorítson el senkit, az amatőr versenyzőket ugyanis külön kategóriában díjazzák!

A programról röviden: beiratkozás augusztus 8-án pénteken, 18 órától a Ger-Bog KFT telephelyén, a Dariu Pop út 1/a szám alatt, a nevezési díj személyenként 50 lej, majd szombat reggel 10-től indulás konvojban a titkos helyszínre, ott pedig csak okosan a fák között! A rendezvényről információt a 0745-616812-es, a 0740-680990-es telefonszámon vagy a ger@gerbog.ro email-címen kaphatnak a kalandra vágyó autósok.

 
 
 
  

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: