2006-06-25 23:40:13• hírek • Szatmar.ro

Évadzáró Gála

Nagy Csongort választották az év színészének, Lőrincz Ágnest pedig az év színésznőjének.

Nagy Csongor és Lőrincz Ágnes, szatmárnémeti Északi Színház

Vasárnap este Évadzáró Gálaműsorral zárta a Harag György Társulat a 2005-2006-os színi évadot. Az ünnepélyes műsor keretében Lőrincz Ágnes, a társulat nemrégiben leköszönt igazgatónője köszönte meg eddigi minőségében mindazoknak a segítségét, akik az elmúlt hat évben mellette álltak, hogy ezentúl ismét színésznőként vállaljon szerepet a társulat munkájában. Amint azt Czintos József, az új igazgató elmondta, "saját magának már a nyolcadik igazgatója",  és ezt a tapasztalatot szeretné a társulat és a közönség segítségével kamatoztatni.
A műsor során a színészek egyéni és páros produkciókkal örvendeztették meg a  közönséget. Idén is a közönség szavazatai alapján díjazták az év színésznőjét, az év színészét, illetve az évad legjobb előadását is a közönség nevezte meg. A szavazatok alapján Lőrincz Ágnes az év színésznője, Nagy Csongor az év színésze, míg a legtöbb nézőnek a "Félnótás kabaré, avagy a dürrögő gyászhuszár" című előadás tetszett. A Harag György emlékplakettet, a színészek szavazatai alapján Péter Attila Zsolt vehette át. Díjat ajánlott fel továbbá a Domus Impex Némethy Zsuzsának, a Kiwanis klub Csíki Orsolyának (pályakezdő színész díja), a szatmárnémeti RMDSZ Nagy Orbánnak, a Metamob  valamint az MPSZ Lőrincz Ágnesnek. A legjobb mellékszereplőnek járó Náday István emlékplakettet Nagy Csongor vehette át, a "Baba díjat" pedig Márk Nagy Ágotának ajánlották fel.
Szintén a közönség szavazatai alapján, a következő évadtól egy füstmentes bérlettel gazdagszik a bérletválaszték, a nemdohányzók számára. 

Czintos József, Péter Attila Zsolt és Lőrincz Ágnes, szatmárnémeti Északi Színház 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: