2010-09-13 13:45:14• hírek • Póti Orsolya

Látványos divatbemutató volt

Az INEDIT idei divatbemutatója még több meglepetést tartogatott: egyedi és különleges élményben volt részük mindazoknak, akik vasárnap este 18 órától részt vettek a rendezvényen.

A "Magic Fashion" elnevezésű, évforduló-ünnepléssel egybekötött divatbemutatónak az Északi Színház adott otthont, ahol a közönség  nem csak egy szokványos divatbemutatót tekinthetett meg, hanem az őszi-téli kollekció mellett sok meglepetés és varázslatos  pillanat várt minden érdeklődőre.

Az INEDIT-nek rendkívül különleges alkalom volt az idei rendezvény, mert az egyedi és komplex kollekció bemutatása mellett, megalakulásuk huszadik évfordulóját is megünnepelték. Ez alkalomból Paula Seling énekesnőt látták díszvendégül, aki régi és új dalaival, és különleges egyéniségével tette még színesebbé a rendezvényt. Paula Seling koncertjén kívül Rakonczai Máté illuzionista kápráztatta el a közönséget néhány látványos produkcióval.



Paula Seling új és régi dalaival kápráztatta el a közönséget



Bemutatták a legújabb tavaszi kollekció egy részét is


Az őszi-téli kollekció úgy női, mint férfi vonalon rendkívül látványos és egyedi, és a legfrissebb tavaszi-nyári  2011 -es kollekció bemutatása mellett, egyben egy stílusfejlődési folyamatot is sikerült bemutatniuk az INEDIT vezetőinek. Egy összefoglaló vetítés után Sorina Tulan, az INEDIT menedzsere mondott beszédet, aki röviden összefoglalta a cég történetét és fejlődésének fontosabb szakaszait. Tulán elmondta:  amióta  közreműködnek Paula Seling-el és Radu Bucura-val egyre nyitottabbak és ambíciósabbak lettek.

A rendezvény moderátora Cosmin Muresan, az INEDIT egyik divattervezője volt, aki elmondásai szerint rendkívül büszke az INEDIT 20 éves fennállására, és arra, hogy az évek során színvonalas kollekcióik Európa szerte ismerté váltak.

Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: