2010-10-24 10:20:09• hírek • Szatmár.ro

Látványos bikini és fehérnemű bemutató a díjátadón

Szemet gyönyörködtető bikini- és fehérneműbemutató tette még izgalmassá a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 szépségverseny díjátadó estjét. A bikinis, vonzó lányok látványát fergeteges retro buli követte a Music'at Pubban.

Mindazok, akik kíváncsiak voltak legutóbbi szépségversenyünk - a Szatmár.ro Miss Bikini 2010 - három gyönyörű nyertesére, alkalmuk adódott egy különleges díjátadó keretén belül megtekinteni a három szép lányt. Ugyanis október 23-án, péntek este 22 órától a Music'at Pubban a díjátadás momentumát bikini és fehérneműbemutató tette még látványosabbá, a szatmárnémeti Nina fehérnemű üzlet jóvoltából.

Hírportálunk olvasóinak tetszését 301 szavazattal Szabó Evelyn nyerte el, így ő lett a Szatmár.ro Miss Bikinije. Jutalma a ceglédi Best Western Hotel Aquarell háromnapos wellness utalványa félpanziós ellátással, továbbá egy Portfolió-fotózás a Trust Models felajánlásával, egy 100 lej értékű utalvány a Salon Expressive jóvoltából, és a PrimaGym 160 lej értékű korlátlan belépésre jogosító kombinált bérlete.

A verseny második helyezettje Dézsi Csilla, harmadik helyezettje pedig Craciun Adrienne lett, akik szintén értékes nyereményekben részesültek. A oklevelet és a díjakat Barta Zoltán, a Szatmár.ro marketing vezetője, és Ilyés Ilona a Prima Gym Aerobic & Cycling Center edzője adta át egy- egy virágcsokor kíséretében.



Amíg a Trust Models ügynökség vonzó modelljei bikinibe bújtak, addig a rendezvény csinos moderátora,  a Szatmár.ro munkatársa Tóth Klarissz szórakoztatta a közönséget. A hölgy többek között tippet adott a jelenlevő uraknak, hogy  miként válasszanak ajándékképen fehérneműt kedvesüknek...

A szemet gyönyörködtető, érzéki fehérneműkben végigvonuló lányok között, a verseny első helyezettjét., Szabó Evelynt is felfedezhették a jelenlevők. A díjátadót és a bemutatót követően a közönség egy fergeteges retro partyn bulizhatott a verseny győzteseivel és a Szatmár.ro munkatársaival.




A közönség Szabó Evelyn bemutatóját is megtekinthette


Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: