2017-03-23 10:42:38• hírek • Szatmár.ro

Látványos bemutatókat tartanak a rendőrök pénteken az új főtéren

Egy sor rendezvénnyel ünneplik idén a Román Rendőrség Napját.

A rendőrség napja hivatalosan március 25-én van, Szatmárnémetiben viszont egy nappal előbb, pénteken tartják az ez alkalomból megszervezett ünnepi rendezvényeket.

Ezen a napon fogják birtokba venni a városi rendőrség dolgozói az új székhelyüket a Rákóczi (Mihai Viteazul) utca 11. szám alatt. A Szatmár Megyei Prefektúra kis gyűléstermében is tartanak egy kisebb ünnepi gyűlést, majd ezt követik a nagyközönség számára is elérhető és igen látványosnak ígérkező események.

Az új főtéren 10.30 és 14 óra között a rendezvényre kilátogatók megismerkedhetnek a rendőrség felszereltségével, kezdve a közúti rendőrök alkoholszondájától egészen a kriminalisztikai nyomozók nyomrögzítő eszközeiig. 11 és 12 óra között kutyás bemutatót fognak tartani. 13 és 14 óra között a rendőrség taktikai egységének tagjai fognak különböző demonstrációkat tartani.

Ezekkel párhuzamosan a Batthyány (Corneliu Coposu) sétányon a rendőrség nemi erőszakkal kapcsolatos "Szeress intelligensen" kampánya keretében plakátkiállítás lesz látható, illetve diákok tartanak majd rövid színielőadásokat a témában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: