2011-12-10 09:03:46• hírek • Póti Orsolya

Kezdetét vette a Fashion 4 Salsa- fesztivál

Oktatással egybekötött salsa fesztiválra kerül sor ezen a hétvégén Szatmárnémetiben. Az esemény péntek este már kezdetét is vette bemutatókkal és egy hatalmas bulival az Insomnia Clubban.

December 9-11. között kerül sor arra a három napos Fashion 4 Salsa-Fesztiválra, melynek keretében az érdeklődők nem csak nézhetik a népszerű latin táncot, hanem el is sajátíthatják a különféle lépéseket. A szervezők - Félegyházi Réka és Varga Monica - célja, hogy megismertessék a szatmáriakkal a fergeteges salsa-fesztiválok hangulatát.

Péntek este az Insomnia Clubban Melitta Minescu kolozsvári salsa-oktató tartott táncórát, majd Capoiera-bemutatóra került sor. Mindezek után pedig hajnalig bulizhattak mindazok, akik szeretik a latin ritmusokat.

A fesztivál szombaton és vasárnap is folytatódik, délelőtt táncórákra, este pedig salsa-bulikra várják a szatmáriakat. Az oktatással kapcsolatban fontos tudni, hogy nem akármilyen tanárok okítják majd a salsával ismerkedőket szombaton és vasárnap délelőtt.

A rendezvényre meghívták Jose Rodriguez olaszországi tanár, Palmai Viola és Gary Carr Angliából, Mr. Bingo Magyarországról. A hazai salsa-oktatók közül itt lesz Ioana Chihai Temesvárról, Kolozsvárról pedig olyan párosok érkeznek mint Bogdan Cotiso Nistorica és Carolina Capitan, Septi és Ale, Marton és Luky. A kolozsvári különítményhez három profi salsa-dj is csatlakozik, így biztos, a legforróbb, legpörgősebb salsa-ritmusokat fogják a buliban játszani.

Az összes rendezvényre szóló belépőjegy 60 lejbe kerül, a csak a három esti bulira szóló jegy - péntek és szombat este az Insomnia Clubban, vasárnap pedig a Faraonban - ára 30 lej. Akit csak csak a buli érdekel, azok külön is válthat jegyet: a szombati bulira 20 lej a belépő, a vasárnapi salsa-partyra a belépés ingyenes.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: