2011-12-22 16:01:30• hírek • Póti Orsolya

Látogatható a képzőművészek téli kiállítása

Fesztivállal kezdődtek a téli ünnepek a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. December 22-én a Szatmári Művészeti Iskola diákjainak előadására került sor és a Szatmárnémeti Alkotóház Képzőművészek Egyesületének alkotásaiból nyílt tárlat a Téli Fesztivál keretében.

A hagyományokhoz híven idén is megrendezte a Téli Fesztivált a Szatmári Művészeti Iskola és a Szatmárnémeti Alkotóház Képzőművészek Egyesülete. A fesztivál keretében az iskola diákjainak műsorát láthatta a közönség és az Alkotóház 34 tagjának alkotásaiból nyílt tárlat. Az érdeklődők 134 képzőművészeti alkotást - pasztellt, festményeket, akvarellt, rézmetszetet és egyéb érdekes műveket - tekinthetnek meg.

A fesztivál december 22-én, 15 órától nyitotta kapuit a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban, ahol a Művészeti Iskola legkisebb diákjainak előadásával kezdődött a műsor. A rendezvényt Gergely Csaba, az Alkotóház Képzőművésze Egyesületének elnöke nyitotta meg, aki örömét fejezte ki az iránt, hogy idén is sikerült megszervezni ezt a különleges hangulatú rendezvényt.

Az érdeklődők többek között olyan alkotók munkáit csodálhatják meg, mint Gergely Csaba, Dan Gheorghe, Kótér László, Lakatos Miklós, Chereches Alexandra,  Moldovan Cristina,  Pastor Mihaela,  Szodoray-Parádi Hajnalka, Talpos Erzsébet, Tent Aurel, Tillinger István, Vidami Klára.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: