2015-06-02 15:17:45• hírek • (x)

Látogass el a Markhoz, ismerkedj meg a nyári kollekcióval

A Mark Manufaktur bemutatóüzletében számos divatos szandál, papucs és nyári cipő vár.

A szatmárnémeti székhelyű Mark Manufaktur Szatmárzsadányi (Closca) utcai bemutatóüzletébe megérkeztek a nyári kollekció tagjai. Az biztos, hogy kicsik és nagyok, nők és férfiak egyaránt találhatnak színes vagy éppen elegáns és visszafogott, könnyű nyári cipőket, szandálokat vagy éppen papucsot.

A hölgyek valószínűleg imádni fogják a színes felsőrésszel és virágos motívumokkal díszített talpú, kézzel varrott szandálokat, amelyek tépőzárral állíthatók, így a kicsit különlegesebb lábformával rendelkezők igényeinek is megfelelnek. Akik pedig inkább a visszafogottabb, elegánsabb lábbeliket szeretik, akár fehér vagy fekete modellekből is választhatnak.

A friss választékban férfi szandálok és papucsok is vannak, valamint könnyű, színes mokaszinok. Az elegánsabb cipők iránt érdeklődők is jól szellőző, kényelmes de diszkrét cipők között válogathatnak.

Látogass el most a Mark Manufaktur Closca sugárúton, a Johann Ettinger Német Líceummal szemben található bemutatóüzletébe, ahol a sokféle cipőmodellből most még minden méretben, minden színösszeállításban találsz. Siess, mert lehet, hogy néhány hét múlva már a legnépszerűbb lábbelikből nem találsz neked megfelelő méretűt!

Nézz körül a markmanufaktur.ro honlapon és válogass az új kollekció darabjai közül, de ha az teljes kínálatot szeretnéd megismerni, akkor látogass el a bemutatóüzletbe hétfőtől péntekig 9 és 18, szombaton pedig 9 és 13 óra között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: