2014-02-14 15:38:04• hírek • (x)

Látogass el Párizsba, a szerelem városába

Április 11-én indul a Challenge Travel busza egy felejthetetlen többnapos kirándulásra Párizsba és környékére.

Már régóta vágysz rá, hogy lásd a szerelem városát, Párizst? Gyermekkorod óta álmod, hogy meglátogasd Disneylandet? Vonzanak a kitűnő borok, a hóbortos művészek és a paloták? Most mindezt megkaphatod egyetlen többnapos autóbuszos kirándulás keretében, amit a Challenge Travel szervez április 11 és 17 között.

A kirándulás során meglátogathatod Salzburgot, Reimst, Párizst, Versailles-t, Disneylandet és Hellbrunnt is, belekóstolhatsz a francia kultúrába, a helyi gasztronómiába, tehát minden adott ahhoz, hogy életreszóló élményeket szerezz. A csoport meglátogatja majd Párizs nevezetességeit, láthatod majd a Diadalívet, Napóleon sírját, a Párizsi Operát, a Champs Élyséest, az Alma hidat és még sorolhatnánk. A programban szerepel a világhírű Madame Tussaud panoptikumának meglátogatása is, no és nem marad ki a híres-neves Notre Dame katedrálisban tett látogatás és egy kiadós séta Párizs művésznegyedében, a Montremartre-ban. Nem fog kimaradni a város jelképénél, az Eiffel toronynál tett látogatás sem.

A számos program és látványosság közül is kiemelkedik az a vidámpark, amelyiknek meglátogatása minden gyermek - és valljuk be -, valamint felnőtt álma is: az európai Disneyland. Itt akár egy napon keresztül is lehet bolyongani, mesehősökkel fotózkodni vagy éppen elveszni a csodák palotájában.

A kirándulók autóbusza Szatmárnémetiből fog indulni, az utazás, a 6 éjszakás szállás és az idegenvezető díja összesen 410 euró/fő. Ebből 20 euró kedvezményt kaphat az, aki február 25-ig 150 euró előleget befizet a Challenge Travelnél. A kedvelt utazási irodánál ráadásul részletfizetési lehetőség is van!

Meglátogathatod az európai Disneylandet is

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és látogass el Franciaország szívébe, az éjjel-nappal pezsgő Párizsba. A kirándulás tervezett programja itt olvasható.

További információkért érdemes felkeresni a Challende Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: