2014-05-16 11:52:24• hírek • (x)

Látogass el Dél-Csehország legszebb városaiba

A Challenge Travel már a szatmári világjárók őszét tervezi - csábító kirándulást tervez az utazási iroda.

Dél-Csehország legszebb városaiba viszi el a szatmáriakat ősszel a Challenge Travel. A szatmárnémeti utazási iroda szeptember 5.-i indulással tervezi a utazást, melynek során három fővárost érint a csapat és látogatást tesznek a világ egyik leghíresebb sörgyárában is.

Az útiterv szerint a háromcsillagos, kényelmes autóbusz Szatmárnémetiből fog indulni. Rövid városnézésre kerül majd sor Budapesten, majd irány Prága, ahol a szatmáriak megismerkedhetnek a túristák által elözönlött óvárossal és a város többi nevezetességével. Az utazás programjában szerepel egy városnézés Plzenben, ennek keretén belül pedig a szomjas kirándulók meglátogatják a Pilsner Urquell gyárat.

Nem is tudjuk, van-e felemelőbb érzés egy sörbarát számára, mint meglátogatni a világ egyik legjobb sörének "szülőhelyét". Az utazók megnézik majd Karlovy Varyt a híres filmfesztivál színhelyét és a világszerte híres gyógyfürdőt is. Az utazók a négynapos kirándulás ideje alatt érintik majd Cesky Budojovicét és Cesky Krumlovot is, hazaúton pedig érintik Bécset is.

A négynapos, igazán remek emlékeket tartogató utazás egy fő részére 165 euróba kerül. Az utazás teljes programja a Challenge Travel oldalán olvasható, ide kattintva.

Karlovy Vary

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: