2009-05-06 16:22:59• hírek • Parajdi Andrea

Látnivalóból nem lesz hiány

Első alkalommal szervezik meg a Nemzetközi Vakáció és Utazás Kiállítást Szatmárnémetiben, amellyel párhuzamosan az Auto Expo 2009 is megnyílik. Mindkét nagy érdeklődésre számot tevő esemény május 7 és 9 között zajlik.

Ezen a hétvégén igazi családi programok helyszíne lesz Szatmárnémeti új központja, hiszen a férfiak, nők és a gyerekek is találhatnak nekik tetsző elfoglaltságokat.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal együttműködésével, a Showtime Entertainment Factory, a Business Transaction és a Skeav Design közösen szervezi meg a 2009-es autókiállítást, amelynek során a legismertebb márkák legújabb autócsodáit mutatják be a helyi közönségnek, ahol nem csupán megismerkedhetünk egy-egy különleges darabbal, hanem meg is vásárolhatjuk azokat. Az Expo Auto 2009 kiállítás május 7 és 9 között minden nap 10-től 18 óráig lesz látogatható.

Az EXPO utolsó napját egy kis autóverseny színesíti majd, ugyanis a megyei RallySprint bajnokság harmadik futamát május 9-én, szombaton, 12 és 17 óra között a lezárt Transilvania sugárúton szervezik meg.

A fentiekben említett szervezőkhöz csatlakozva a Kereskedelmi Kamara is részt vesz az első ízben megszervezésre kerülő Nemzetközi Vakáció és Utazás Kiállítás, amelynek a Szakszervezetek Művelődési Háza ad otthont. Az esemény lehetőséget teremt arra, hogy az egyes turisztikával foglalkozó cégek megismerkedjenek, és partnerségeket alakítsanak ki. Az utazni vágyó közönségnek pedig alkalmat biztosít arra, hogy kedvező áron lefoglalhassa álmai utazását, vagy pedig egyenesen megnyerje azt.

Az autókiállítás és az utazáskiállítás megnyitóját egy időben május 7-én, csütörtökön 10 órai kezdettel tartják, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Csütörtökön nyílik meg az Autoexpo és az Utazáskiállítás az Újközpontban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: