2013-08-21 15:29:01• hírek • Szatmár.ro

Last Minute a Sárkány Apartman & Kempingben!

Most utószezoni árakon veheti igénybe a nyírbátori Sárkány Apartman & Kemping ajánlatát. Az apartman ára tartalmazza a belépőket a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe.

Lemondás miatt augusztus 25-től augusztus 27-ig felszabadult a nyírbátoriSárkány Apartman & Kemping öt darab, kényelmes négy fős apartmanja, amely 2 és 3 fő részére is igénybe vehető. A vendégfogadó Last Minute ajánlatában az apartmanokat most utószezoni árakon veheti igénybe!

Az apartman árai: négy fő részére 14 000 Ft / éj, három fő részére 12 000 Ft / éj és két fő részére 10 000 Ft / éjszaka.

Az apartman ára természetesen a Sárkány Apartman & Kemping minden vendége számára tartalmazza a belépőket a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe, sőt a fürdőbe számukra ingyenes a belépés az érkezés és az elutazás napjára is.

A fürdő az 1970-es években is működő városi strandból nőtte ki magát. A vendégeket egykor még csak szabadtéri medencékkel várták, ma már a fürdő egy külső és egy belső részből áll.

A nyári időszakban egy ezer férőhelyes öltözőépület várja a strandolókat, ahol átöltözhetnek, hogy kipróbálhassák a hat külső medence, gyógy-, gyermek- és csúszdás élménymedencék, jakuzzik valamelyikét.

A fürdőkomplexum fedett része egész évben látogatható. Itt két gyógymedence, úszómedence, jakuzzik és gyermekmedencék várják a turistákat, emellett pedig számos wellness-szolgáltatást lehet kipróbálni. Ilyen az infraszauna, az aromaterápia, gőzfürdő, és még sorolhatnánk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: