2008-07-21 15:26:47• hírek • Józsa János

Előadások a tanügyiek házában

 Az ország 14 megyéjéből jöttek pedagógusok projektmenedzsmentet tanulni a szatmári szakemberektől.

A tanügyiek házában július 20.-ától kerül megrendezésére az az óvónők és tanítónők részére tartandó előadássorozat, amely a támogatások megszerzésének lehetőségeibe és a projektmenedzsment részleteibe avatja be a résztvevőket.

Az ország 14 megyéjéből érkeztek tanítónők és óvónők, így 47 személy két sorozatban 45-45 óra előadáson vesz majd részt. Megyénk példamutató a hasonló kezdeményezések és projektek tekintetében és most, egy Tanügyminisztériumi program keretén belül eddig szerzett tapasztalataikat átadhatják az ország más megyéiben dolgozó kollégáiknak.

Amint azt Kónya László főtanfelügyelő helyettes elmondta, a résztvevők tulajdon képen azt fogják megtanulni, hogy hogyan kell pénzeket szerezni különböző célokra cégektől, alapítványoktól, követségektől. Pozitív példaként emelte ki így a 9-es számú óvodát, amely három évvel ez előtt az angol nagykövetségtől kapott támogatást, de az óta más oktatási intézmények is részesültek ilyen jellegű támogatásokban, így az országban elöljárók lettünk a kommunikáció hatékonyságát és a projektek kivitelezését tekintve. 

J.J.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: