2019-10-24 07:12:52• hírek • Blikk.hu

Lassan gyógyul Sas József az agyvérzése után

Mindennap küzd a teljes gyógyulásért és a felépülésért Sas József.

A Jászai Mari-díjas színész-humorista rengeteget olvas, szaval és írja, finomítgatja új könyvét, amely róla és az édesapjáról szól. Felesége, Zsuzsa asszony (69) naphosszat lesi párja minden kívánságát, reméli, a klasszikus kabaré legendája minél hamarabb felépül.

– Alakulunk, alakulunk, nem adjuk fel! Küzdünk, amíg csak kell, ez már biztos – adott helyzetjelentést a Blikknek Zsuzsa asszony, kiemelve, férje tényleg mindent megtesz azért, hogy összeszedje magát. – Jóska nagyon jó beteg, nem ellenkezik, bevesz minden gyógyszert, csinálja a gyógytornát, és ami a legfontosabb, elszánt, szeretne minél előbb meggyógyulni. Nem hagyta, hogy a történtek megtörjék őt.

Mint megírtuk, az érdemes és kiváló művész az év elején kapott agyvérzést thaiföldi nyaralása alatt. Márciusban szállították haza, majd négy hónapnyi kezelés után a saját felelősségére elhagyta a kórházat és nyártól az otthonában lábadozik.

– Szerencsére nagyon jó az étvágya, a humora pedig a régi, csak sajnos a teste lassan gyógyul, de mi mindent megteszünk. Nagy vágyunk, hogy ha idén talán már nem is, de jövő szilveszterkor ott lehessen a kabarén. Őt a színpad és a közönség élteti, nagyon szeretne visszatérni, de ez még a jövő zenéje. Majd ha már tud egyedül menni, talán újra színpadra is léphet – folytatta Zsuzsa asszony, aki nemrégiben ünnepelte a 69. születésnapját. 

Bár az évforduló nem volt kerek, a családjukban tradíció a nagy ünneplés, idén azonban csak szűk körben köszöntötték. Tudja, amíg a férje ágyhoz van kötve, búcsút kell intenie a hagyományoknak.

– Most így alakult. Az is szokás lett, hogy az év elején elutazunk a télből a nyárba egy kicsit, de jövőre ezzel nem számolunk – kalandozott el egy pillanatra Sas József felesége. – Persze, nem siránkozom, hiszen most úgysem ez a fontos, hanem hogy Jóska megerősödjön.

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: