2017-08-31 16:02:24• hírek • Szatmár.ro

Lassan, de alakul a Károlyi út

A kivitelező és a munkafelügyelettel megbízott cég szakembereinek társaságában tekintette meg Maskulik Csaba városmenedzser a Károlyi úton zajló munkálatokat.

"Ennek keretén belül új járdát és kerékpárutat kap Szatmárnémeti egyik, a gyalogosok által is legtöbbet használt útja. Azokon a részeken, ahol már sikerült befejezni a munkálatokat, szemmel látható a változás, és a környékbeli kereskedelmi egységek működtetőivel is együttműködve az egyik legszebb sétálóutcává alakítható" - írja a polgármesteri hivatal közleménye.

A városmenedzser felhívta a figyelmet arra, hogy azokon a részeken, ahol már végeztek az aszfaltozással, a lehető leghamarabb töltsék fel földdel a zöldövezeteknek szánt részeket, illetve felszólította a Florisal képviselőit, hogy a következőkben fokozott figyelmet fordítsanak a környék takarítására.

„Többször is elmondtuk már, hogy a munkálatokat végző cégeket kötelezzük arra, hogy megfelelő minőségű munkálatokat adjanak át. Természetesen még a Károlyi úton is vannak apróságok amelyeken javítani kell, éppen ezért vannak beiktatva ezek az ellenőrzések. Felmértük a problémákat és felhívtuk a figyelmet arra, hogy mit és milyen minőségben várunk el a kivitelőzőtől. A továbbiakban is folytatjuk az ellenőrzéseket, ezzel is mozgatva a cégeket, hogy jobban és gyorsabban dolgozzanak” – mondta Kereskényi Gábor polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: