2011-09-02 18:39:00• hírek • Szatmár.ro

Lassan a végükhöz közelednek a nyári leárazások

Most még akár 70 százalékkal olcsóbban is beszerezhetjük a legjobb nyári holmikat és kiegészítőket a szezon végi kiárusításnak köszönhetően. Azonban lassan a végéhez közeledik az akció.  Aki még jutányosan akar vásárolni, az körülbelül egy hétig még megteheti.

Egyes üzletek kirakatai már az őszi szezon kínálatával kecsegtetik a vásárlókat, míg más boltok bejáratán álló feliratok még nagyban hirdetik a nyár végi kedvezményeket. A nyár végi kiárusítás, mint más országokban nálunk is augusztus elején kezdődött, és ebben a periódusban a vásárlók az eredeti árnál olcsóbban, akár a feléért is hozzájuthattak a tavaszi-nyári kollekciók darabjaihoz.

Szatmárnémetiben néhány ruházati és cipőbolt már korábban, július végén meghirdette az akcióit, a legtöbb helyen 30, 50  sőt 70 százalékos árengedményekkel is találkozhattunk. Azonban ez némely üzlet esetben csak vevőcsalogató fogásnak bizonyult, ugyanis belépve kiderül hogy a leárazás csupán néhány termékre vonatkozik, és a leárazott termékek sem túl olcsók.

- Úgy gondolom az idei kiárusítás sikeresebb volt a tavalyinál. Rengetegen betértek az üzletbe, és nem csak nézelődtek, hanem vásároltak is. Persze mindez a 70 százalékos árkedvezménynek volt köszönhető - nyilatkozta az egyik üzletvezető.

Más bolt tulajdonosai viszont nem tudtak megszabadulni könnyen az árucikkektől, sok helyen még a nyári kollekció darabjai várják a vevőket, pedig egy héten belül az új, őszi-téli kollekció kap helyet. Mindazok, akik eddig nem használták ki az akciókat, most tegyék meg, mert szeptember közepétől véget ér a kiárusítás törvényes határideje.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: