2012-08-16 09:01:23• hírek • Blikk.hu

Lányával játszik Stohl András

Mi lehet nagyobb boldogság annál, mint amikor egy apa szeme láttára érik imádott lánya színpadi szereplővé?

Stohl András a napokban igen elevenen élheti meg ezt az élményt, hisz a Szegedi Szabadtéri Játékok Mágnás Miska előadásában legnagyobb lányával, Lucával áll egy színpadon. Luca a Táncművészeti Főiskola diákja, s az Alföldi Róbert rendezte operett tánckarában szerepel, Stohl pedig címszereplőként az „első sorból" gyönyörködhet lánya munkájában, hisz több jelenetben is egyszerre vannak színpadon. Persze szó sincs arról, hogy a színész protekcióval juttatta volna be lányát a produkcióba, Luca magától jelentkezett a válogatásra, s csak számmal szerepelt, így nem volt szükség híres nevére.

- Luca a Táncművészetin tanul, egyszerűen jelentkezett a táncos válogatásra, és bevették az előadásba - mondta Stohl, aki olyannyira nem szeretné „nyomni" a lányát, hogy ottjártunkkor a közös fotózkodástól és interjútól is elzárkózott. - Nagyszerű csapat ez, nem csak a színészek, de a táncosok, az énekesek, a műszak is.

Persze hiába van Stohlék számára „részleges családegyesítő funkciója" a Mágnás Miska előadásának, a felkészülés alatt kőkeményen dolgozik mindenki.

- Gyakran éjfélig próbálunk, finomítjuk a dolgot, így persze fárasztó, de délelőttönként van idő kifújni magunkat - mondta Stohl András, aki nem először próbálja ki magát operettben, hisz a csárdáskirálynő Boni grófjaként már szerepelt Szegeden, szintén Alföldi rendezésében. - A Mágnás Miska talán annyiban más, hogy ez a darab még híresebb, köszönhetően a filmnek, amiben Gábor Miklós alakította Miskát. Ez a mostani előadás egy kicsit karcosabb lesz, s az igazán vicces vonalát sem Miska képviseli.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: