2016-06-09 09:57:02• hírek • Blikk.hu

Lánya szerzett neki munkát: Tóth Gabi apja fuvarozza az RTL sztárjait!

A Tóth lányok nem csak anyagilag segítenek szüleiknek, ha szükségük van rá, akár munkát is keresnek nekik kapcsolataik révén.

A Bors információi szerint Tóth István közel három éve dolgozik az RTL Klubnál. Majdnem egy időben érkezett a csatornához kisebbik lányával, aki 2013-ban lett az X-Faktor mentora. Az Éjjel-Nappal Budapest indulása után pedig Tóth apuka a sorozatsztárok és közvetlen munkatársaik sofőrje lett.

- Hosszú ideje fuvarozza az ÉNB sztárjait forgatási napokon Tóth apuka, mindenki legnagyobb megelégedésére. A szereplőink nagyon szeretik és ő is megtalálja velük a hangot, mindig lehet rá számítani. - közölte megkeresésünkre a műsor sajtófőnöke, Világi Péter, majd a rövidesen újrainduló X-Faktor sajtótájékoztatóján Gabi is büszkén beszélt édesapja hivatásáról.

- Édesapám hivatásos sofőr. Tíz éve költöztek fel, és nehezen tudtak volna elhelyezkedni. Gondold el, negyven-ötvenéves emberek otthagynak csapot-papot, és próbálj meg Budapesten munkát találni, amikor mindenhová fiatalok kellenek - magyarázta Gabi. - Hála Istennek vannak tévés kapcsolataink, és apukámnak testhezálló munkát tudtunk találni a tesómmal. Csak most nem kenyereket, hanem szereplőket meg stábtagokat szállít.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: