2010-11-30 08:50:09• hírek • Balog Anita

Lángok pusztítottak a használtruha-raktárban

A pusztadaróci SecondTex használtruha raktár​ban keletkezett tűz kedd reggel 6 óra körül. A tűzoltók - bár alig 10 perc alatt a helyszínre értek - nem tudták megakadályozni, hogy nagyjából a raktárkészlet fele a lángok martalékává ne váljon, vagy tönkremenjen.

Reggel 6 óra után néhány perccel értesítették a lánglovagokat, hogy tűz ütött ki a használtruha-kereskedés pusztadaróci, központi raktárában. A tűzoltók már sejtették, hogy nem lesz könnyű dolguk, ezért öt speciálisan felszerelt autóval indultak a helyszínre. Az utóbbi hónapok legnagyobb tűzesete során közel négy órán keresztül dolgoztak a lángok megfékezésén illetve a további veszély elhárításán.

A raktárban miután eloltották a tüzet, további gondot okozott, hogy a a tetőtér szigetelése parázslott, így az épület egy részén a tűzoltók a tetőt is eltávolították.

Mint megtudtuk, a használtruha-raktárban megközelítőleg 20 tonna árú volt, az elsődleges becslések alapján fele a tűz martaléka lett, illetve használhatatlanná, eladhatatlanná vált. A helyszínen végzett vizsgálatok alapján a lángok a kémény környékén keletkeztek, ahol a szigetelőként használt szurkos-vászon kapott lángra.


Tűz volt a SecondTex raktárban


Tűz volt a SecondTex raktárban


Tűz volt a SecondTex raktárban


Tűz volt a SecondTex raktárban


Tűz volt a SecondTex raktárban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: