2017-05-09 06:58:40• hírek • Blikk.hu

Lajsz András fél szívvel él négy infarktus után

Nem is baj, így is túl nagy van belőle – viccelt egészségi állapotával Lajsz András, a tényleg csupaszív mixerkirály.

Pedig a helyzet egyáltalán nem vicces, a négy infarktuson átesett férfi bevallotta, tulajdonképpen már csak fél szívvel él.

– A szívem jobb fele elhalt, mert az enzimek, amik a vért a szívembe szállítják, megették az ereket, ennél fogva a ketyegő nem kapott elég vért. Jóformán csak a fél szívem működik – árulta el Lajsz, akit hiába kérdez meg ezek után is az ember, „hogy van?”, ő csak azt feleli mosolyogva, hogy „jól”, hiszen igyekszik a bajra is széles mosollyal és humorral felel, de a Blikknek elárulta: sokat sírt az elmúlt időszakban.

– Persze csak amikor senki nem látott – mondta Pozsonyi úti éttermének teraszán ülve.

Lajsz háta mögött kemény hónapok állnak, egészségi problémái mellett a magánélete is tönkrement állítólagos huszonéves szeretője miatt. Közel egy évvel ezelőtt éppen innen vitte el a mentő, amikor a közterületfenntartókkal vitázva szívrohamon esett át. Az eset után öt héten belül újabb két infarktus érte, majd néhány héttel ezelőtt a negyediken is átesett. Számtalanszor műtötték, egyik operációjának nyomát, egy majd’ tízcentis vágást a nyakán is viseli, a megpróbáltatások következtében ráadásul húsz kilótól szabadult meg. Az infarktusok és a műtétek azonban nem csak külsőleg hagytak rajta nyomot, a szervezetét is megviselte az elmúlt egy év.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: