2014-07-21 12:51:07• hírek • (x)

Lájkolj és nyerj egy egyméteres pizzát a Trattoriától

Csak egy lájk és egy válasz a kérdésünkre: heten nyerhetnek egy-egy egyméteres pizzát legújabb játékunkon.

Azt mindenki tudja, hogy a szatmárnémeti Trattoria Per Passione étterem az olasz különleges ételek lelőhelye, ahol minden íz a sajátos hangulatú, mindig nyüzsgő és igazán egyedi temperamentumú Olaszországot idézi. Azt viszont valószínűleg nem sokan tudják, hogy az étterem a különlegességek mellett most már pizzákat is készít - és nem is akármilyeneket.

Akik megkóstolták, azok egyszerűen csak "az igazi olasz pizza" néven emlegetik. A választékban pedig szerepel az "egy méter pizza" kifejezés is, ami pont az, aminek hangzik: egy hatalmas, egy méteres pizza, többféle feltéttel, amellyel négy felnőtt lazán jó tud lakni. Kóstold meg az egy méteres pizzát a Trattoria Per Passione nemrég megnyitott teraszán és ígérjük: igazi olaszországi hangulat lesz úrrá rajtad.

A Szatmár.ro segítségével most pedig meg is nyerhetsz egy ilyen pizzát. Sőt, nem csak egy személy, hanem hét nyerhet a most induló játékunkban. Csak az a dolgod, hogy lájkold a Trattoria Per Passione Facebook-oldalát, majd válaszolj az egyszerű kérdésre: Hány személy lakhat jól egy egyméteres pizzából? A választ a jatek@szatmar.ro emailcímre várjuk hétfőig, július 28-ig.

A játékosok között minden nap sorsolunk, de a nyertesek névsorát csak hétfőn tesszük majd közzé. Figyelem! Csak azok nyerhetnek és lakhatnak jól a hatalmas pizzával, akik lájkoltak és válaszoltak is a kérdésünkre! A választ tartalmazó emailbe írjátok bele a telefonszámotokat is, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: