2014-06-20 15:51:46• hírek • (x)

Lájkolj és nyerj egy Thule biciklitartót az autódra

Lájkold az Autowebshop.ro oldalát és nyerj - hogy a bicajodat könnyen és egyszerűen tudd szállítani.

Egyre nagyobb divat a bicajozás, sokan élnek-halnak a túrákért hegyen-völgyön keresztül, a természet lágy ölén. De a természetbe el is kell jutni valahogy, a kerékpár szállítása pedig nem egyszerű, ha autóval indulsz kirándulni. Szerencsére a Thule profi autóra szerelhető bicajtartókat gyárt, és még nagyobb szerencse, hogy egy ilyet most nagyon könnyedén meg is nyerhetsz! Nem kell mást tenned, csak lájkolni az Autowebshop.ro Facebookos oldalát - a tetszik-gombot nyomók között pedig egy ilyen profi bicajtartót fognak kisorsolni.

De nem csak a nyeremény miatt érdemes lájkolni az oldalt: napi rendszerességgel kerülnek fel az Autowebshop.ro oldalára autós érdekességek, megdöbbentő vagy éppen mulatságos fotók, na meg persze a legújabb akciós termékekről is a weboldal Facebook oldaláról értesülhetsz.

Az oldalt a 2013-as év legjobb internetes áruházának választották az Autó és motor kategóriában, ez pedig nem véletlen. A hatalmas termékválaszték, a vásárlók pontos informálása, a megbízhatóság és az alacsony árak mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy az Autowebshop elnyerje a rangos elismerést. A webshop kínálatában találsz gumiabroncsokat, tetőcsomagtartókat, akkumulátorokat, izzókat, ablaktörlőket, felniket és motorolajokat is.

Ne feledd! Csak egy lájk, és máris közelebb kerülsz ahhoz, hogy egy profi autóra szerelhető biciklitartó boldog tulajdonosa legyél!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: