2013-09-02 17:33:56• hírek • Kocsis Zoltán

Lájkolj és nyerj a Szatmár.ro-val!

Szatmár.ro olvasók figyelem! Olvasd kedvenc portálodat, lájkold a cikkeit és nyerj három héten keresztül! A Szatmár.ro, az Aquastar, a Mark Manufaktur és a Creative Hobby Shop közös játékán hetente kétszer értékes nyereményekhez juthatsz hozzá.

Napjainkban a Facebook már nem csak egyszerű közösségi portál, hanem egyfajta virtuális közösségi tér, beszélgetések, információk megosztásának eszköze és helyszíne. Mivel a Szatmár.ro igyekszik mindig a legfrissebb és legfontosabb hírekkel és információkkal ellátni olvasóit, azért a Facebookon is hozzáférhető. Most ezt meglovagolva hirdetünk nyereményjátékot, melynek során értékes jutalomhoz juthat, aki velünk játszik.

A játék lényege igen egyszerű. A Szatmár.ro valamennyi cikkét megosztja a Facebookon. Neked nem kell mást tenned, mint a Szatmár.ro Facebook-oldalán lájkolnod ezeket a cikkeket. Ha ezt megteszed, a következő három héten részt veszel a nyereményjátékon, amelynek keretein belül hetente kétszer, szerdán és pénteken sorsolunk.

Ezen a héten a megye egyetlen aquaparkjának, az Aquastarnak egyik családi belépőjét valamint a megye egyetlen hobbiüzletének, a Creative Hobby Shop egyik 50 lejes vásárlási utalványát nyerheted meg. A folytatásban aztán a strapabíró és minőségi lábbelik gyártójának, a Mark Manufaktura egy-egy ajándékát is megnyerheted.

Ne feledd tehát, olvasd Szatmár megye legolvasottabb hírportálját, lájkolj és nyerj hetente kétszer, három héten keresztül!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: