2011-06-28 12:03:49• hírek • (x)

Lájkold a Strandot és nyerj belépőjegyeket

A Nagykárolyi Strand nyereményjátékot indít a Facebookon.

A Strandon jó ideje tartó fejlesztések következtében a nagykárolyi pihenőövezet lett Szatmár megye legmodernebb strandja, ahol a több medencés lubickolás mellett rengeteg szórakozási lehetőség várja a látogatókat. Lehet csúszdázni, strandfocizni, röplabdázni azoknak, akik imádják a mozgást, a kicsit kevésbé mozgékonyak a hangulatos teraszokon találják meg a pihenést finom falatok és hideg sörök társaságában.

A strand üzemeltetői minden korosztályra gondoltak: a kicsik gyerekmedencében játszhatnak, a nagyobbak a hidegvizes medencékben csobbanhatnak a nyári forróságban, az idősebbek pedig a gyógyító termálvizes medencékben pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait. A fiatalok ráadásul ki is bulizhatják a gondokat magukból, hiszen a hétvégéken fergeteges bulikat szerveznek a Joy Beachen, ahol menő lemezlovasok, jó zenék és finom italok segítenek az ellazulásban.

A Nagykárolyi Strand tehát minden korosztályt vár, s most egy nyereményjáték segítségével egy hónapon keresztül minden nap egy-egy szerencsés hét alkalomra szóló strandbelépőt nyerhet, csak lájkolni kell a  Nagykárolyi Strand Facebookos oldalát.

Lájkold Te is a Strandot és nyerj belépőjegyet a gondtalan pihenés, hűsítő fürdőzés és hajnalig tartó bulik otthonába!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: