2018-11-26 06:31:49• hírek • Blikk.hu

Lajcsi-per: újabb tanú halt meg, aki igazolhatta volna a zenész ártatlanságát

„Barátként és vádlottként is megviselt, hogy megint temetésre kellett mennem. Ez talán megrázóbb is volt, mert anya temette a gyermekét” – foglalta össze Galambos Lajos, aki a hónap közepén állt volna ismét bíróság elé, de technikai okra hivatkozva elnapolták a tárgyalást.

Ahogy azt korábban megírtuk, a több tízmilliós közüzemi csalással vádolt mulatószenészt mélyen megrázta, hogy daganatos betegségben elhunyt C. Gábor vízszerelő, az ügy hatodrendű vádlottja, az ötödrendű V. János lakatos pedig képtelen volt eljönni a szeptemberi tárgyalásra.

 

"Beszéltem János édesanyjával, aki elmondta, hogy a fia már magatehetetlen" – magyarázta Lajcsi a bírónak, és a Blikknek most azt is elárulta: a végstádiumban szenvedő lakatos nem érte meg a novembert. – "Erre már nem találok szavakat. Még 50 éves sem volt. Felfoghatatlan, annál is inkább, mert kettejük tragédiájában döntő szerepet játszott a meghurcolásuk. Ezt nekem is elpanaszolták. Szégyenként élték meg, akárcsak jómagam. Már az élettől is elment a kedvük, amikor a gyilkos kórral szembesültek" – csóválta a fejét a mulatóssztár, akiben ismét felerősödtek a kettős érzések.

 

Lajcsi ugyanis kimondottan balszerencsésnek érzi magát, számított volna rájuk a perben.

 

"Mindketten igazolni tudták volna az ártatlanságomat. Meghatódtam, amikor a tárgyaláson felolvasták Gabi bácsi rendőrségi vallomását, amelyben a síron túlról védett meg engem. Remélem, János korábban rögzített vallomásából is kiderül, a vádirat ügyészi koholmány csupán. Fáj, hogy a felmerülő kérdésekre már nem tudnak választ adni" – vázolta Lajcsi, hozzátéve, a tatai lakópark azon lakója is elhunyt, aki a kezdetektől fogva rosszindulatú volt a zenésszel.

 

A történet folytatását a Blikk.hu oldalon elolvashatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: