2010-03-15 16:01:17• hírek • Blikk.hu

Lagzi Lajcsi szinte kifogyott a világból

Az egészsége került veszélybe, ezért kellet felszedjen pár kilót.

Visszatért a krémeshez és a gulyáshoz Galambos Lajcsi. Nagy nehézségek árán sikerült kiűznie étrendjéből a hizlaló, ámde annál finomabb ételeket, néhány hétig azonban ismét a zsíros falatok szerepeltek a menüjében.

Nem volt könnyű időszak. Miután sikerült megszabadulnom közel ötven kilótól, újra azokhoz az ételekhez kellett nyúlnom, amelyeket oly sokáig nélkülöztem. De tudtam, hogy muszáj felszednem néhány kilót, mert nagyon legyengültem. Főleg trombitálás közben éreztem, hogy sokkal nehezebben fújom a hangszert. Nem volt hát más választásom, híznom kellett.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól újra kenyeret vagy csokit enni, de tudtam, hogy azért ezt sem szabad túlzásba vinni"- mondta Lajcsi. „Tíz kilót híztam, de ennyi kellett is. Jelenleg száz kiló vagyok, most jól érzem magam a bőrömben, szerintem ezt a súlyt tudom is tartani. Az étrendemből eddig kimaradt a vacsora, arra is vissza kellett térnem, de csak salátát vagy halat eszem. Ráadásul a gyerekeimmel elhatároztuk, hogy rendszeresen kocogunk majd.

Folytatás a blikk.hu oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: