2009-11-06 16:21:59• hírek • www.ma.hu

Lagzi Lajcsi gyűjt Antal Imre sírkövére

Több, mint egy éve már, hogy eltemették a nagy nevettetőt - Antal Imre végső nyughelye azonban azóta is ugyanúgy áll, sírkő nélkül. Az őt tisztelő művészek készek lennének összefogni érte, hogy méltó emléke legyen a Szeszélyes évszakok egykori sztárjának.

Számos híresség és művésztárs jelent meg Antal Imre temetésén tavaly, azóta viszont feledésbe merült a neves zongoraművész-és televíziós emléke, hiszen nyughelye továbbra is sírkő nélkül áll a Farkasréti temetőben.

Jenei József nem mondott le róla, hogy legjobb barátjának méltó síremléke legyen, de úgy véli, nem az ő feladata és nem is tudná kifizetni a sírkövet.  Lagzi Lajcsi személyes barátjának tekintette Antal Imrét. Szerinte az őt tisztelő művészeknek össze kéne fogniuk, ha szükséges, ő is felajánlja támogatását a méltó síremlék állításához.

Csonka András szintén, aki hozzátette: egy olyan művészről, aki 40-50 éven át egy színvonalat képviselt hazánkban, nemcsak a pályatársaknak hanem az államnak is kötelessége lenne gondoskodni.

Tavaly áprilisban, hetvenhárom éves korában hunyt el a nagy nevettető, Antal Imre. Súlyos beteg volt, halála előtt két hónapig a gyógyíthatatlan daganatos betegek számára fenntartott hospice házban ápolták.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: