2011-09-14 07:45:10• hírek • Blikk.hu

Lagzi Lajcsi exmenyasszonya is ÖsszeEsküvő

Éva (50) fia, Ricsi (25) párválasztását fogja árgus szemekkel figyelni. Az egyedülálló anya a Blikknek elárulta, kizárólag egyetlen  szem fia boldogsága miatt vállalta a szereplést a műsorban.

Ő maga nem feltétlenül szeretett volna ilyen betekintést engedni a magánéletükbe, és mint kiderült, volt is oka az óvatosságra. Az asszony állítja, nem is tudott róla, hogy a fia jelentkezett, mondhatni kész tények elé állította ő, de mivel szoros és harmonikus a kapcsolatuk, nem állt ellen. Arra azonban nem számított, hogy egy régi titoknak köszönhetően az ő szerelmi élete kerül reflektorfénybe.

A Blikk információi szerint Évát 30 évvel ezelőtt a mulatós nóták királyához, Lagzi Lajcsihoz fűzték gyengéd szálak. Már azt is elhatározták, hogy örökre összekötik az életüket, de két héttel az esküvőjük előtt az hagyta faképnél a sztárt.

- Viharos szerelem volt a miénk, ám mivel én nem tudtam megbarátkozni az ő zenész életével, ezért beláttuk, hogy ez nekünk nem fog menni. Nem akartam vállalni sem azt, hogy ő állandóan fellépésekre járjon, sem az őt ostromló nők hadát. Nem szerettem volna ezt az életet, ezért végül lefújtuk az esküvőt - árulta el az anyósjelölt, aki a történtek ellenére a mai napig jó kapcsolatot ápol Lajcsival.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Éva és fia Ricsi
Éva és fia Ricsi

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: