2010-10-14 17:16:37• hírek • Szatmar.ro

A lányok elmaradtak a várakozásoktól

Az első két nap aranygyűjteménye után csütörtökön elmaradt az érem.

A Szatmárnémetiben zajló U15-ös tőröző országos bajnokság első két napján a fiúk két arany- és egy bronzéremmel gazdagította a házigazdák nemesfém-gyűjteményét. A torna harmadik napján a lányok egyéni versenye azonban nem eredményezett hazai érmet.

A Sportklub versenyzői közül Varga Anett került a legközelebb a dobogóhoz, ő volt ugyanis az egyedüli, aki bejutott a legjobb nyolc versenyző közé. A negyeddöntőben Olaru Karinával hozta össze a sorsolás szeszélye, a végletekig kiélezett, szoros meccsen viszont a Steaua versenyzője 15-12 arányban nyerni tudott, míg Varga végül a nyolcadik helyen végzett.

Ami a Sportklub többi tőrözőjét illeti, Bujer Regina a 12., Löchli Evelin a 14., Gergely Annamária a 15., Erdei Réka a 18., Haidu Adriana a 19., Lazin Alexandra a 29., Marinescu Orsolya pedig az utolsó helyen zárt.

„A verseny előtt a cél az volt, hogy valaki a nyolc közé jusson, még egy érem is elképzelhető volt, de most ez nem jött össze" - összegzett röviden Dan Suta. Az ob mai zárónapján a lányok csapatversenyét rendezik meg.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: