2009-08-13 11:59:47• hírek • Szatmár.ro

Lábröplabda-bajnokságot rendeznek

Augusztus 21 és 23 között Szatmárnémeti ad otthont a Nemzetközi Lábröplabda Bajnokságnak.

Ahogyan a július végén megrendezett Országos Strandröplabda Bajnokságnak, úgy ennek a sporteseménynek is a Show Time Entertainment Factory programszervező cég a főszervezője, és ezúttal is a szatmárnémeti strand mellett a Beach Club területén zajlanak majd a mérkőzések.

A lábröplabdának környékünkön még nincs túl nagy hagyománya, a legtöbben egy új sportágként tekintenek rá. Bár a footvolleyt annak idején az 1950-es évek táján brazil férfiak kezdték játszani, a lábröplabda mára már a nők körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A Nemzetközi Lábröplabda Bajnokságon kizárólag amatőr csapatok mérhetik össze képességeiket. A szervezők olyan 14 évnél idősebb férfiakat (akár nőket is) várnak, akik rajonganak a lábsportokért és szeretik a kihívásokat. A bajnokságra két fős csapatok nevezhetnek be. Nevezési díj 100 lej.

 

Nem csak a versenyszellem miatt érdemes részt venni a megmérettetésen, hanem az értékes nyereményekért is megéri harcba szállni, hiszen az első négy helyezettre pénzjutalom vár. A verseny legjobbja 1200 lejt, a második helyezett 800 lejt, a harmadik 600 lejt és a negyedikként befutó csapat 400 lejt tehet zsebre. Az ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik helyezetteket értékes labdával és kupával jutalmazzák. A Nemzetközi Lábröplabda Bajnokság győztesei között mintegy 4000 lej értékben osztanak szét díjakat.

Az érdeklődök a 0261/710871-es telefonszámon, vagy a footvolley.sm@gmail.com e-mail címen kérhetnek bővebb tájékoztatást, valamint minden nap 19 óra után a Beach Club területén is informálódhatnak a játék szabályairól és menetéről, illetve akár már most edzéseket is tarthatnak a verseny leendő helyszínén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: