2018-08-22 07:32:13• hírek • (x)

Laborvizsgálatok hamarosan már csomagban is elérhetőek a Korall Klinikán

A laborvizsgálatról mindannyiunknak ugyanaz jut eszünkbe: beutaló, vérvétel, várakozás az eredményre, majd sorra következő szakorvosi vizsgálatok. Elkerülhetetlen alapja minden kivizsgálásnak a laborelemzés, hiszen ahhoz, hogy pontosan diagnosztizálhassanak egy betegséget, minden szakembernek szüksége van bizonyos eredményekre.

A Korall Klinika szerencsére modern gépekkel felszerelt laboratóriummal várja a gógyulni vágyókat, vizsgálatok széles spektrumát kínálja a betegeknek. Lehetőség van lényegében bármilyen szűrés elvégzésére, legyen szó daganatos betegségek, pajzsmirigy problémák, magas vérnyomással vagy éppen fertőző betegségekkel kapcsolatos vizsgálatokról. Más biokémiai ellenőrzésekre, sőt, nemi betegségek kiszűrésére is alkalmas szűrővizsgálatok állnak a betegek rendelkezésére. Ha az eredmények már a kezünkben vannak, akkor a klinika szakorvosai foglalkoznak tovább velünk, hogy megtalálják a számunkra legmegfelelőbb kezelést.


A labor egyébként reggel 7.30 és délután 15.00 óra között dolgozik, de a vérvételek túlnyomó többségét – kevés kivétellel – délelőtt 10.00 óráig lebonyolítják. Természetesen időpontra érkezhetnek a betegek, a programálást személyesen a recepción, illetve telefonon is meg lehet tenni.


Nem sokára laborvizsgálatokra szóló csomagokat is választhatnak majd a betegek. Lesznek olyanok, amelyek pajzsmirigyre, magas vérnyomásra vagy éppen vérszegénység ellenőrzésére lesznek specializálva. Azokra is gondoltak, akik általános analízisre szeretnének menni, és persze a kismamák sem szorulnak háttérbe, ők is megtalálják majd a számukra megfelelő vizsgálati csomagot. Hamarosan kezdődik az óvodai beiratkozás is, így a kisgyermekeknek szükséges analízisekre is lesz lehetőség csomagban kínált áron.   


Ha bármilyen kérdésed felmerül a leírtakkal kapcsolatban, esetleg egy személyes konzultációt szeretnél kérni, keresd fel bátran a Korall Klinikát a 0361 412 037-es, vagy a 0771 630 034-es telefonszámon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: