2014-05-19 10:47:04• hírek • Szatmár.ro

A Bon Bon és a KFT zenekar koncertje zárta a IX. Családi Hétvégét

Nagy slágerek és egy abszurd humorú versektől sem mentes koncerttel zárult a Családi hétvége, amelynek a programja legalább annyira változatos volt, mint az időjárás. Kisorsolták az RMDSZ-tombola nyerteseit is.

A résztvevők száma folyamatosan nőtt vasárnap este, a nagy tömegeket vonzó Tabáni István koncertet követően az emberek nem széledtek szét, talán csak az első sor összetétele változott. Az idősebb hölgyeket, akik csak Tabáni miatt érkeztek Szatmárnémetibe, fiatalok, gyerekek váltották fel.

A Bon Bon koncertjét aki akarta, akár végig is énekelhette, ugyanis gyakorlatilag csak olyan slágereket játszottak a fiúk, amik megjelenésüktől ezidáig minden rádióból szóltak.

Eljátszották a Valami Amerikát, szólt a Haverok, buli, szamba és persze nem maradt ki a Nem vagyok James, nem vagyok Bond kezdetű sláger sem.

A Bon Bon Zenekar

A folytatásban kisorsolták a családi hétvége ingyenes tombolajátékának nyereményeit is. Pataki Csaba szenátor, a Szatmár Megyei RMDSZ elnöke, Kereskényi Gábor parlamenti képviselő és a Szatmárnémeti RMDSZ elnöke, illetve Nagy Szabolcs képviselőjelölt, a megyei szervezet ügyvezető elnöke sorsoltak. Gazdára találtak bögrék, újság-előfizetések, fogászati vizsgálatok és még sorolhatnánk... És ne feledkezzünk meg a fődíjról sem, a Winkler Gyula EP-képviselőjelölt által felajánlott kétszemélyes brüsszeli utazásról.

Tombolahúzás Nagy Szabolccsal, Kereskényi Gáborral és Pataki Csabával

A politikusokat a KFT zenekar váltotta fel a színpadon. A több mint harminc éve létrehozott zenekart egyéni, ironikus hangvétel és sok abszurd, szövegközpontú dal jellemzi - ezek legjavát hozták el Szatmárnémetibe. Természetesen a fiúk eljátszották a legnagyobb slágerüket, az Afrikát is, jól megénekeltetve a közönséget, a dalok közötti pihenők alatt pedig az énekes, Laár Andrásra oly jellemző abszurd humorú versekkel szórakoztatták a hallgatóságot.

KFT koncert Szatmárnémetiben

KFT koncert Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: