2014-07-21 09:31:40• hírek • Blikk.hu

Laár András pálmalevelekből jósoltat magának

Fotó: Babos Katinka
Fotó: Babos Katinka

Laár András hisz a pálmalevéljóslatban, amely kétéves ciklusokra osztva mondja el neki, mi fog történni vele a jövőben.

- A pálmalevelek 1500 évesek, amelyeket ősi bölcsek írtak, és ősi indiai templomokban őrzik. A világon körülbelül százmillió embernek, köztük kétszázezer magyarnak van ilyen levele - ahogy nekem is -, amely az élettörténeteinket tartalmazza a múltra és jövőre nézve - kezdte a KFT együttes frontembere.

- Az azonosítás ujjlenyomatvétellel történt, majd a papi kaszt, amely ennek elemzésével és olvasásával foglalkozik, elkezdte a levél felolvasását. Hogy hívják a szüleimet, fiaimat, vagy hogy hányszor voltam házas. Ezek az adatok mind stimmeltek.

Az énekes az első kétéves ciklusában tart.

- Amit idáig megjósoltak nekem, abban nem találok semmi ellentmondást. Azt is tudom, mikorra jósoltak nekem betegséget, de a konkrét személyes dolgokat most nem szeretném feltárni.

Ahhoz egyébként, hogy elkerülhessem a negatív dolgokat a jövőben, egy mantrát kaptam, amelyet ismételgetnem kell. Természetesen sokan szkeptikusan látják ezt a dolgot.

Az én véleményem az, aki hisz a tudatos teremtésben, annak elfogadható ez a világ. Aki nem hisz benne, annak pedig valószínű nincs is pálmalevele - mondta.

Még több bulvár hírért látogasson el a Blikk.hu-ra, amit ide kattintva meg is tehet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: