2011-11-16 15:01:19• hírek • (x)

La Piazetta - ha egy kis olaszra vágysz...

Kóstold meg a La Piazetta étterem pizzáit és használd ki a heti akciókat is!

Szatmárnémeti egyik legújabb, de kétségkívül a legelegánsabb pizzériája a sugárúton, a Calea Traian 8 szám alatt található La Piazetta. Az étterem tulajdonosának a minőség volt az elsődleges, ez visszaköszön az elegáns berendezésről, de a pizzákat kóstolva is csak ez jut az eszünkbe. S amikor a számlát megkapjuk.... na akkor jön a meglepetés!

Az elegáns környezet, a kitűnő pizza mindenki számára elérhető áron élvezhető, sőt, naponta újabb és újabb akciókkal várják a vendégeket. A hét minden napján más-más fajta pizzát lehet csupán 9,99 lejes egységáron megvásárolni, így kicsit több mint egy hónap alatt az egész kínálatot meg lehet kóstolni akciósan. Az olasz konyha szimbólumából a La Piazettában harmincnégyfélét tartanak, a kínálatot pedig pennék és saláták egészítik ki. A pizzéria ingyenesen házhoz is szállítja különlegességeit, csak egy telefonhívás és máris otthonunkban majszolhatjuk a kiválasztott, laktató finomságot. A La Piazettánál a 0755-627-030-ás, a 0724-674-622-es és a 0361-884-888-as számon lehet leadni a rendelést.

La Piazetta - igazi olasz hangulat Szatmárnémetiben

A pizzák készítésénél a pizzéria szakácsai ragaszkodnak az olasz hagyományokhoz, a szatmáriak ízléséhez igazított pizzákat akácfa-fűtéses kemencében sütik tökéletesre, úgy, hogy azoknak is összefut a nyál a szájukban, akik csak az illatát érzik az ételnek - ez tapasztalatból mondjuk.

A La Piazettában különböző shakeket, gyümölcsös turmixokat is megkóstolhatunk, így az egészséges életmód híveinek és a diétázóknak is kedvence lehet az étterem.

La Piazetta - igazi olasz hangulat Szatmárnémetiben

A pizzák és pennék mellett még olaszosabbá teszi a helyet az igazi, olaszosan elkészített kávé, mely aromás, illatos, fekete - ahogy azt Róma kávézóiban is felszolgálják. A kávékészítéskor is a minőség az úr: egy impozáns és professzionális kávégépben készül a napi koffeinadag, ez még különlegesebbé teszi a fekete ital ízét.

Nem csoda hát, hogy sokan a kávé miatt térnek be egy tízperces megállóra a reggeli órákban a La Piazettába, s ezt felismerve, a pizzéria menüje hamarosan olaszos kávékülönlegességekkel is bővül. Olasz eszpresszó, bécsi kapucsínó, ír krémkávé, különböző machiátók és csokis-, fehércsokis-, mogyorós- és fahéjas kávék közül válogathatnak, akik betérnek a La Piazettába.

La Piazetta - igazi olasz hangulat Szatmárnémetiben

La Piazetta - igazi olasz hangulat Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: