2011-09-22 12:17:14• hírek • Szatmár.ro

La Michele: egy étterem, ami mindenkinek tetszik

La Michele Étterem - az Ady Endre utca 6. szám alatt
La Michele Étterem - az Ady Endre utca 6. szám alatt

Egy étterem, ami az ország több pontján is megtalálható, egy étterem, amely elegáns és barátságos környezetbe várja vendégeit, egy étterem, melynek specialitásai mind visszacsalogatják úgy az ínyenceket, mint a házias ízek kedvelőit... Mindez a La Michele, mely alig egy hete nyitotta kapuit Szatmárnémetiben.

Olasz dallamok, hangulatos festmények, virágok az asztalon, mindez egy elegáns, és mégis barátságos, otthonos enteriőrben, ahol főként a megunhatatlan olasz ízvilág kedvelői válogathatnak a gazdag ételkínálatból.

De a megannyi tésztaféle, tenger gyümölcsei, saláták, előtelek, rizottók és olasz levesek mellett, hazai specialitások - halételek, különféle sültek és desszertek - is kerülnek bőven az asztalra.

A La Michele, az Ady Endre utca 6. szám alatti ingatlanban - az egykori Bella Italia étterem mellett - nyílt meg, azért hogy gazdagítsa a város szórakozó lehetőségeit, egy különleges, elegáns környezetbe fogadja a barátokkal, vagy a családdal kikapcsolódni vágyó vendégeket, valamint, hogy megismertesse az olasz konyha jellegzetes ízvilágát.

A vendégek itt minden bizonnyal a legfinomabb gasztronómiai fogásokat kapják. Kiadós napi menü, hetente megújuló ajánlat, különleges desszertek és nem utolsó sorban gazdag italkínálat várja az ide betérőket. Az udvarias és kedves felszolgálók pedig csak fokozzák egy-egy ebéd, vagy vacsora remek hangulatát.

Mostantól ízletes napi menüt is felszolgálnak a La Micheleben: első fogás, második fogás és desszert összesen 25 lejbe kerül.

Az első látásra megnyerő étterem egyébként kibérelhető különböző családi rendezvényekre, születésnapokra, keresztelőkre, eljegyzésekre, de akár üzleti vacsorákra, megbeszélésekre is. A foglalással kapcsolatban a 0361-404-264-es telefonszámot hívhatják az érdeklődők.

A La Michele nyitvatartási ideje: naponta 11-24 óra között.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: