2019-08-30 08:08:55• hírek • Közlemény

La Damburi Fesztivál 2019: az UFO park idén is megtelik élettel

A Szatmárnémeti Fiatalok és Egyetemisták Egyesülete (SamStudia),  az önkénteseivel közösen, idén 6. alkalommal szervezi meg a La Dâmburi Fesztivált, mely augusztus 30-31-én kerül megrendezésre a 17-es lakónegyedben található UFO parkban.

A La Dâmburi fesztivál folytatja az UFO park újjáélesztését és színezését mind a művészet, az ifjúság és a pozitív energia révén, mind a hangulat serkentésére irányuló tevékenységek és rendezvények sokaságán keresztül.

 

A zene kategóriában augusztus 30-án, pénteken, 17:00 órától kezdődően a nagy színpadon fellépnek majd: Șerban Darius & Trupa Stil, Shorty, Astroprimate, Front, Ska-nk,  és az első napot a fergeteges DjShiver zárja. Augusztus 31-én pedig szintén 17 órától kezdődően fellépnek majd: Pumi, Rikz, Funk You!, Estinca, Madliquid ílletve Gojira & Planet H.

 

Mindkét nap, 18:00 órától kezdve élvezhetjük majd az UFO színpadot is, amelyet a  Stimulating Frequencies segítségével hoztunk létre, ahol elektronikus az zenéé lesz a főszerep, és ahol a hangulatért a következő helyi (és nem csak) DJ-k felelnek: Fluke, Mimecue, Nexus (Fehér megye), Mishu, Ask, Off This Universe és Deac Roland.

 

 

Mindkét nap lesz természetesen 1-1 afterparty, mely 23:00 órától veszi kezdetét a Gravel Roomban, ahol nem egy hanem két színpad is lesz, a hangulatért pedig több DJ is felel: Balint:z (Arad), Memphys (Fehér megye), Reforge (Gyulafehérvár), Manjira, Pumi, Shtoots, Nigel (Bukarest), Outline, Rikz, Definition, Mishu, themothandthemoon, Hell:SD.

 

Mint minden évben, a sport területén is bátorítjuk a fiatalokat, gyerekeket ílletve minden korosztályt, hogy vegyenek részt a parkban szervezett tevékenységeken, különféle kihívásokon, melyek elősegítik a jó hangulatot, a nyertesek pedig jutalomban részesülnek. A "Fogadj örökbe egy könyvet" akció, a megyei könyvtár támogatásával szintén jelen lesz ebben az évben is, ahol az olvasók szabadidejüket tölthetik el, s könyveket olvashatnak a jó időt élvezve.

 

A La Dâmburi csapatát idén 60 lelkes önkéntes alkotja, akik közösen azon dolgoznak, hogy a város kinézetét egy modernebbé és egy barátságosabbá változtassák, ílletve lelkesen visszahozzák a „dombos”, fergeteges tapasztalatot a szatmári szívekbe.

 

 

Önök is támogathatják ezt a mozgalmat egy La Dâmburi-os karkötő megvásárlásával, mely megtalálható a Zeppelin Pubban, illetve adományokon keresztül, ha a Facebook oldalunkon lévő QR kódot használják.

 

Sok szeretettel várunk mindenkit augusztus 30-31-én, hogy közösen tegyük a dombokat ugráló dombokká!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: