2013-12-27 10:16:43• hírek • Blikk.hu

L. L. Junior harcol a bankkal a lakásáért

L. L. Junior is beleesett abba a csapdába, amelybe a hitelt felvevő magyarok nagyon nagy része a svájci frank árfolyamának brutális emelkedése miatt. A zenész ugyanis hatalmas tartozást halmozott fel devizaalapú hitelének következtében a VII. kerületi lakására, ami miatt komoly gondba került. Milliós összegeket kell utólag befizetnie, és még máig is tart a tárgyalássorozata a bankkal, hogy egy újabb befizetéssel már minden rendben legyen, és ne veszítse el a lakást.

– Sajnos velem is megtörtént, ami oly sok mindenkivel mostanában: a svájci frank árfolyamának elszabadulása engem is komolyan érintett. Egy ingatlanra felvett hitelem összege korábban hirtelen nagyon megugrott. Ötvenezer körüli havi törlesztőrészletről indultunk, és a háromszorosa lett belőle rendkívül rövid idő alatt – magyarázta a Blikknek a TV2-n futó Édes élet sztárja.

– Végül aztán összegyűlt egy hatalmas összeg, de ez nem annak köszönhető, hogy nem volt miből befizetnem. Művész vagyok, vagyis nem folyamatos a bevételem, ráadásul meglehetősen feledékeny vagyok ilyen tekintetben, sokszor csak későn jut eszembe, hogy nem fizettem be valamit... De hát a legtöbb művész ilyen. Nem a csekk az első, amin jár az eszem, sokkal inkább a zenélés – gondolkodott el az énekes.

A tartozás azonban csak gyűlt és gyűlt, így Juniornak tárgyalásokba kellett kezdenie a hitelt nyújtó pénzintézettel, hogy törleszthessen, és ne veszítse el a lakását.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: