2006-10-10 15:37:41• hírek • Szatmar.ro

LG DVR TV

 LG 42 inches LCD TV-k beépített digitális merevlemezes felvevővel.
A szórakoztató elektronikai piac egyik vezető szereplőjeként ismert LG bemutatta egyedülálló és innovatív Plazma és LCD TV-it, beépített digitális merevlemezes felvevővel (DVR). A 37 és 42 inches DVR LCD, illetve a 42 és 50 inches DVR Plazma TV-k szeptembertől lesznek kaphatóak .

Az LG tavaly dobta piacra Koreában ’Time Machine TV’ becenevű 42 inches DVR Plazma TV-jét, a 42PC1RR-t, amelyet az óriási siker után Európában, köztük Magyarországon is bevezetett 2006 májusában. A DVR széria története azonban itt nem ér véget, mert az LG új DVR LCD TV-ket és egy 50 inches DVR Plazma TV-t (50PC1RR) is kínál vásárlóinak szeptembertől. Az új DVR széria készülékeinek méretei 37 és 50 inch között változnak.

Az LG 42 inches HD Ready DVR LCD TV-je (42LC2RR) ’Time Shift’ funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást egy órás intervallumban, amikor a készüléket bekapcsoljuk. Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk lesz, hiszen a felvétel folytatódik. A ’Time Shift’ funkció különösen hasznos, amikor futballmérkőzéseket nézünk, mert a meccs bármely pillanatát újra meg újra visszanézhetjük.

Sőt, a 80 GB HDD-vel fel is vehetjük kedvenc műsorainkat, akár 33 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). A felvételt elindíthatjuk a műsor kezdetekor, vagy előre is beállíthatjuk a felvétel idejét. Ily módon nem kell választanunk két azonos időben sugárzott műsor között. Nyugodtan nézhetjük az egyiket, miközben a másikat rögzítjük, mindezt a 42LC2RR 2 tunerének köszönhetően.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: