2007-03-31 14:16:37• hírek • Szatmar.ro

LGT a nulladik Sziget-napon

 Idén augusztus 8-15 között 15. alkalommal kerül megszervezésre a Sziget fesztivál.

Idén augusztus 8-15 között 15. alkalommal kerül megszervezésre a Sziget fesztivál. A jubileumi alkalomra a „nulladik” napon, augusztus 7-én, a hazai rocktörténet egyik legjelentősebb zenekara, a Locomotiv GT lép fel a Sziget Nagyszínpadán.

1993-ban várta először közönségét – akkor Diáksziget néven –, a Sziámi táborból kinőtt, azóta Európa egyik legnagyobb multikulturális rendezvényévé fejlődött Sziget.  2006-ban már több mint 60 programhelyszínen, naponta 200 program, 44 országból érkezett 250 külföldi előadó, 500 magyarországi koncert és további számos kulturális és szabadidős program várta a látogatókat.

Nyolc nap önfeledt szórakozást ígér az idei, jubileumi Sziget. A szokásos egyhetes bulit ugyanis a Locomotiv GT zenekar koncertje nyitja meg a „nulladik” napon, azaz augusztus 7-én.  Idén már március végétől lehet elővételes hetijegyeket kapni. A május 10-ig tartó akcióban a „hazamenős” illetve „ottalvós” jegyekért most kedvezményes árakon juthatnak hozzá az érdeklődők. Az „ottalvós” hetijegyek ráadásul a „nulladik” napi LGT koncertre is érvényesek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: