2009-12-18 16:29:58• hírek • Parajdi Andrea

LCD tévét sorsoltak

A nyáron nagysikerrel megtartott Chevrolet DragRacing gyorsulási verseny szervezőcsapata az eseménnyel kapcsolatosan ismét sajtótájékoztatóra hívta a média képviselőit, hogy hivatalosan is átadják azt a full HD rendszerrel ellátott LCD televíziót, amelyet az esemény keretében egy mezőfényi férfi nyert meg.

Annyi biztos, hogy bár elmúlt, feledésbe mégsem merült a júniusban első alkalommal megszervezett nemzetközi Chevrolet DragRacing gyorsulási verseny. Az esemény nyolcezer látogatót vonzott a Szatmár Megyei Reptérre, ahol minden korosztály találhatott magának elfoglaltságot, és még azoknak is kellemes időtöltésben lehetett részük, akik mondhatni annyira nem élnek-halnak a bőgő motorokért, és a tuningolt csodajárgányokért.

A rendezvény főpartnerének, a Szatmárnémeti Chevrolet West Autókereskedésnek köszönhetően mindenki, aki kitöltött a Chevrolet West standjánál egy kérdőívét részt vehetett egy országos nyereményjátékon, amelynek sorsolását nemrégiben tartották. Úgy tűnik egy fiatal mezőfényi férfi is szerencsés éghajlat alatt született, ugyanis egyike azoknak, akik egy full HD rendszerrel ellátott LCD televíziót kaptak ajándékba mindazért a pár sorért, amit a kérdőívre véstek.

Butka Gergő, a Chevrolet DragRacing főszervezője és Anzik Arnold, a Szatmárnémeti Chevrolet Autókereskedés kereskedelmi igazgatója pénteken délben közösen mutatták be a sajtónak Hevele Henrichet, a csúcstechnológiás televízió büszke tulajdonosát. -Nem számítottam ekkora meglepetésre, nagyon boldogok vagyunk, ugyanis a családunkban ez lesz az első LCD televízió - nyilatkozta a két gyerekes apuka, akit külön örömmel tölt el az a tény, hogy a nyereményét éppen karácsony előtt kaphatja készhez.

Miután Butka Gergő, a Chevrolet DragRacing gyorsulási verseny főszervezője ezt az alkalmat is kihasználva köszönetet mondott mindenkinek, aki hozzájárult a rendezvény sikerességéhez és sejtetően néhány szót ejtett a jövő évi folytatásról, a sajtó képviselői egy drive-teszten vehettek részt. Kinek melyik tetszik alapon az év autója, az Opel Insignia, az Aranykormány-díjas Opel Astra -amely még annyira friss, hogy szinte ropog -, és a nyáron a Chevrolet DragRacingen bemutatott Chevrolet Cruze közül lehetett válogatni. Mi sem voltunk restek kihasználni a nem mindennap kínálkozó lehetőséget, ezért szíves-örömest huppantunk be az Opel Insignia és a vadiúj Opel Astra volánja mögé, hogy aztán „határozottan" hozzuk meg a döntést melyiket látnánk szívesen az otthonunk előtt parkolni, hát: egymás mellett tökéletesen mutatnánk.


A mezőfényi Hevele Henrich átvehette nyereményét a Chevrolet West Autókereskedés szalonjában
A mezőfényi Hevele Henrich pénteken vehette át nyereményét a Chevrolet West Autókereskedés szalonjában

Indulásra kész a vadiúj Opel Astrában ...
Indulásra kész a vadiúj Opel Astrában...

..aztán pedig a 2009-es év autójában az Opel Insigniában.
..aztán pedig a 2009-es év autójában az Opel Insigniában
A drive-tesztelő sajtós csapat, a Chevrolet DragRacing szervezői és a LCD tévé szerencsés nyertese


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: