2012-08-29 16:01:02• hírek • Szatmár.ro

Díjazták a Crazy Dancerst

A Polgármesteri Hivatal oklevéllel ismerte el a hip-hop tánccsapat eddigi tevékenységét.

Elismerték a 2005-ben alakult tánccsapat eddigi teljesítményét és sok sikert kívántak nekik a város vezetői szerda délben, a Városi Tanács üléstermében. A Bandula Gréta koreográfus vezette táncosok ugyanis a tavalyi évben is részt vett a hip-hop tánc világbajnokságon és idén is ők fogják képviselni Romániát a megmérettetésen. A tavalyi évben a középmezőnyben végeztek a több mint száz résztvevő tánccsapat közül, idén pedig jobb helyezésre számítanak.

A gyűlésterem asztalán sorakoztak az eddig begyűjtött trófeák: az országos versenyekről folyamatosan dobogós helyezéssel térnek haza, 2011-ben a csapat harmadik lett a felnőttek között, első a gyermekcsoportok között és a szóló-táncos felnőttek között is sikerült az egyik tagnak az élen végeznie. Idén az országos versenyen szólóban szintén elsők lettek, a felnőtt csapatok között pedig a második helyen végeztek. 

A Crazy Dancers csapathoz több kisebb tánccsoport is tartozik. "2010-ben alapították meg a 12 éven aluli táncosok számára a Crazy Kids csapatot, 2012-ben pedig létrejött a Crazy Pitbulls - ebben 7 éven aluli táncosok szerepelnek.

Elismerték a táncosok eddigi munkáját

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: