2012-09-12 14:56:31• hírek • Kocsis Zoltán

Küzdősportban és tekében érdekelt sportolókat és edzőket díjaztak

A vívók és a táncosok után kedd délelőtt a küzdősportot űzőkre és a tekézőkre került sor: őket jutalmazta Szatmárnémeti vezetősége.

A polgármester rövidke beszédében gratulált a sportolóknak az eddigi eredményeikért, továbbiak elérésére biztatta őket és támogatásáról biztosította a klubokat, a Szatmárnémeti Sportklub/Erdődi Cetateát és a Szatmárnémeti Uniót.

Utóbbi szakosztályainak vezetője, Gheorghe Istrauan felhívta a figyelmet, hogy az Unio csapata jelenleg kilenc cselgáncsozót ad a különböző román korosztályos válogatottakba. Közülük Sámel Lóránd, Faur Mihaela, Faur Florin és Czerlau Mercédesz idén is bajnokságot nyert saját korosztályában, de dobogóra állhatott Seres Cristian, Pándi Karola és Kovács Dóra is, kijárt tehát az elismerés Terely Mihály és Ramona Igna edzőknek is.

Szintén az Unio színeit képviseli a tekéző Soncodi Darius Cornel és mestere, Sabau Nicolae, valamint Sándor József és tanítványa, Buttyán Erika - a törékeny leányzó, ki gondolná, ökölvívásban ért el szép eredményeket.

A birkózók közül Barbul Dacian, Moldovan Darian, Soreanu Catalin, Szabó Krisztián, Moroz Patric, Lapuste Ovidiu, Bulgar Madalin, Pék Sándor, Danga Catalin, Blaga Claudiu (utóbbi három szintén válogatott kerettag) és edzőik, Szabó Ferenc és Barbul Tudor részesült jutalomban, azaz érdemoklevélben és vásárlási utalványban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: