2009-11-30 17:26:27• hírek • Parajdi Andrea

Kutyatápok diszkont árakon

Csak akkor nevezheti magát valaki igazán jó kutyatartónak, hogyha házi kedvencének jólétét és egészségét egyaránt biztosítani tudja. Mindennek pedig alapja a kiegyensúlyozott és vitamindús táplálkozás. A Dog For Life diszkont a város legjobb árain kínál tápértékekben gazdag, kifogástalan minőségű kutyaeledeleket. Most mikulási és karácsonyi csomagokat is vásárolhat kedvencének.

Senki sem állítja, hogy a kutyatartás nem egy költséges feladat, azonban ha az ember nyitott szemmel jár hamar kitapasztalhatja, hogyan tudna megtakarítani abból az anyagi ráfordításból, amelyet a kutyagondozás igényel, úgy hogy közben nem kell alább hagyja a minőséget sem.

A nemrégiben megnyílt Dog For Life diszkont azoknak a kutyásoknak kínálja elsőrendű termékeit, akik a széles kutyatápok különböző kategóriájából gondosan válogatnak, mindaddig amíg meg nem találják azt az eledelt, amelynek fogyasztása az általuk nevelt kutyafajta testfelépítéséhez és izomzatához leginkább ajánlott. Az üzlet a külföldön oly népszerű diszkontok példáját követi, amelyeknek legnagyobb vonzereje, hogy a minőségi termékeket majdnem hogy beszállítói áron kínálják, ezáltal pedig árban kedvezőbbek a hipermarketek és a kiskereskedések ajánlatainál. A Dog For Life diszkont annak ellenére sem kíván gyenge minőségű termékeket forgalmazni, ha azokra éppenséggel nagyobb igény mutatkozna, mivel bíznak a színvonalas termékeikben a vásárlóiknak még pénz-visszafizetési garanciát is ígérnek.


A Dog For Life Diszkont minőségi kutyaeledelekkel várja vásárlóit.
A Dog For Life Diszkont széles választékban kínál kutyatartáshoz szükséges kellékeket


A Dog For Life diszkontban a legjobb economic, premium és super premium kategóriás kutyatápok mellett, macska, madár és hal eledeleket is be lehet szerezni, illetve hamarosan csirke és sertéstápok is elérhetők lesznek.

A macskáknak kínált eledelek közül az alábbi márkákat vásárolhatjuk meg:

-Wiskas - egy kiló már 9,95 lejtől

-Kitekat - egy kiló már 7,95 lejtől

-Cotagro - egy kiló már 5,90 lejtől

-Premium Cat - egy kiló már 4,5 lejtől

-a svájci professzionális Biomill macskatápok, amelyek a vitamindús táplálkozás mellett a jobb emésztést is segítik már 19,86 lej/kg-tól megvásárolhatók


A Dog For Life Diszkont minőségi kutyaeledelekkel várja vásárlóit.
A Dog For Life Diszkontban 25 lejért 10 kilogram minőségi kutyatápot vásárolhatunk


A kutyáknak kínált különböző kategóriás kutyatápok:

-Acana -kanadai super premium kategóriás termékcsalád egy kiló már 9,98 lejtől

-Biomill -super premium - 13-14 lej/kg-tól

-Biomill Starter - kicsi, közepes és nagyméretű kutyáknak egyaránt

-Biomill Junior - kicsi, közepes és nagyméretű kutyáknak egyaránt

- Biomill Adult - kicsi, közepes és nagyméretű kutyáknak egyaránt

-Biomill Light -elhízóban lévő kutyáknak

-Pedigree -super premium

-Chappi -egy kiló már 4,90 lejtől

-Happy Dog - kizárólag német juhászkutyáknak - egy kiló már 8,33 lejtől

-Brokaton - premium kategória

-Brokaton Complet -felnőtt kutyáknak egy kiló már 7,25 lejtől (egy kaukázusi juhászkutya 3 hónap alatt 23 kilogrammot fejlődött tőle)

-Maravet- egy kiló már 2,5 lejtől

-Alpha Falat -egy kiló már 3 lejtől

-Misty Dog -egy kiló már 3,5 lejtől

-Premium dog -egy kiló már 3,9 lejtől

-Cotagro - economic kategória egy kiló már 4,75 lejtől. Összetételének köszönhetően (23%protein, 10% zsír, 15 ezer egység A vitamin/kg, 1500 egység D vitamin/ kg, 50 mg E vitamin/kg) egy kiváló felnőtt táp, amelyből nem kell sokat adagolni, így kétszer, vagy akár háromszor is tovább tarthat az egyéb típusú termékeknél.

-Kutyakonzervek: 5-6,5 lej/kg (Alfi, Berci, VIP, Special Dog)


A Dog For Life Diszkont minőségi kutyaeledelekkel várja vásárlóit.
Most, hogy közelednek az ünnepek kiváló árakon mikulási és karácsonyi csomagokat is vásárolhatunk házi kedvencünknek


A Dog For Life Diszkont mindezek mellett széles választékban kínál kutyavitaminokat, a kutyatartáshoz szükséges kellékeket, kutyajátékokat, kutyakiképzéshez használt tárgyakat és olyan különböző kutyaeledeleket, amelyekkel jutalomként bármikor meglephetjük a kedvencünket. Most, hogy közelednek az ünnepek kiváló árakon mikulási és karácsonyi csomagokat is kínálnak azoknak az gazdiknak, akik valami különlegessel „ajándékoznák meg" kisállatukat. A Dog For Life Diszkont a téli időszakra kialakított, magas energiaértékű és vitaminokban gazdag napi menüt is kínál a kutyatartóknak, amely már 3 lejtől megvásárolható.

Az üzletben továbbá kutyakozmetikára is lehet jelentkezni, biztosítanak ingyenes kutyakiképző szaktanácsadást, illetve kölyök és felnőtt kutyák adás-vételét is bonyolítják. Jelenleg egy Mikulási akcióval is várják a vásárlókat, ugyanis mindenki aki 20 lej fölötti összegért vásárol részt vehet azon a tombolán, amelynek keretében december 5-én, egy premium kategóriás macska, vagy kutyatápot sorsolnak ki, sőt most minden vásárló egy kis ajándékot is haza vihet.

A Dog For Life Diszkont egyébként díjmentesen vállalja a házhoz-szállítást 50 lej fölötti vásárlás esetén. Az üzlet nem csak magánszemélyeknek kínálja termékeit, hanem nagyobb mennyiségben cégeknek, tenyésztőknek is vállalja a különböző termékek forgalmazását.

A Dog For Life Diszkont szeretettel várja a gazdikat Szatmárnémetiben a Fabricii út 2 szám alatt, bővebb információkért tárcsázza bizalommal a 0762 138 734-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: