2016-02-29 15:48:05• hírek • Kocsis Zoltán

Kutyát került ki, másik három autó bánta

Három gépkocsi bánta egy autós manőverét szombat késő este Szatmárpálfalva településen, de szerencsére senki nem sérült meg. Nem úgy másnap Kányaházán, ahol a baleset vétlen résztvevője kórházba került - szerencsére csak rövid időre.

Kellemetlen meglepetésben volt része a Szatmárpálfalva Szatmárnémeti felőli szélén található igen népszerű lakodalmas terem néhány vendégének szombat késő este, amikor a megyeközpont irányába haladó jármű letért az úttestről és három parkoló gépkocsinak is nekiment. Kettő - egy Ford Transit és egy Volkswagen Polo - még hétfő délelőtt is a baleset helyszínén vesztegelt...

A rendőrség tájékoztatása szerint az autós azt nyilatkozta, egy kutyát próbált kikerülni, azért veszítette el uralmát járműve fölött. Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben.

Nem úgy másnap Kányaházán, amikor a 19 éves sellői illetőségű Vasile T. egy kereszteződésben nem adott elsőbbséget a főúton haladó másik személygépkocsinak. A vétlen sofőr kisebb zúzódásokat szenvedett, kórházba szállították, ám alaposabb vizsgálat után hazaengedték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: