2011-01-13 13:58:14• hírek • Balog Anita

Kutyaszépségversenyt indítunk

A kutya és ember kapcsolata már az idők kezdetekor összefonódott, az idők során az eb az ember legjobb barátjává vált, napjainkban pedig már igazi családtagok lettek ezek a négylábúak. Most induló szépségversenyünkön ők a főszereplők, az olvasóink által megszavazott nyertesek pedig értékes kutyás ajándékcsomagban részesülnek.

Több elmélet is van arra, hogy hogyan alakult ki a kapcsolat kutya és ember között. Egyes elméletek szerint a vadászó embereket követte az eb, amely miután látta, hogy a zsákmány maradékát az emberek folyamatosan otthagyják, egyre közelebb merészkedtek az emberek csoportjához a könnyű élelemszerzés reményében. Más elméletek szerint elhagyott kölyköket vettek magukhoz az emberek, felnevelték, így lett háziasítva a kutya.

Az ebek egy részét manapság nagyon széles körben használják az ember munkájának, életének segítésére, gondoljunk csak a vakvezető kutyákra, vadászkutyákra, hegyimentő ebekre, a sort pedig folytathatnánk. A kutyák emellett házikedvencek, igazi családtagok lettek, de mindkét esetben a gazdáik igazán büszkék rájuk.

A Szatmár.ro hírportál most a büszke gazdikat kéri fel: mutassák meg országnak világnak kedvencüket, pontosabban annak képét, így az ebnek hírnevet, és értékes Elite Dog Shopos ajándékcsomagot nyerhetnek. A legszebb kutyákat a Szatmár.ro olvasói szavazással döntik majd el, szakmai szempontok figyelembevétele nélkül, csupán szimpátia alapján.

A Kutyszépségversenybe benevezni az eb fotójával lehet, a képen rajta lehet a kis - vagy éppen nagy - kedvenc akár játékával, alvás közben, sétálva, utcán, udvaron, rosszalkodva vagy éppen bocsánatért esedezve, lényeg hogy a kép a kutyust ne valamiféle illetlen pozícióban ábrázolja. A fényképpel kapcsolatban további elvárásaink is vannak: jó minőségű, legalább 1024 pixel szélességű digitális képeket várunk. A mobiltelefonnal készített, rossz minőségű képeket nem áll módunkban elfogadni és közölni. A beküldők fotói közül a Szatmár.ro olvasói szavazással fogják megválasztani a legszebb ebet.

Fontos! Mindenkit megkérnénk arra, hogy két képnél többet ne küldjön kedvencéről, a versenybe amúgy is egyetlen kép kerül be, amit  - amennyiben több kép érkezik be - mi választunk ki. Arra kérjük továbbá a tisztelt gazdikat, hogy kedvencükről időszerű képet küldjenek, felnőtt kutyákról kölyökkori képet nem áll módunkban elfogadni.

A képeket a kutya nevével és a gazdi pontos nevével és telefonszámával a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk január 25-én 24 óráig. A szavazás január 27-től február 6-ig tart, ezt követően kerül sor az eredményhírdetésre.

A nyeremények:

1. díj: az Elite Dog Shop 400 lej értékű ajándékcsomagja
2. díj: az Elite Dog Shop 300 lej értékű ajándékcsomagja
3. díj: az Elite Dog Shop 200 lej értékű ajándékcsomagja



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: