2011-01-13 11:54:18• hírek • (X)

Elit szaküzletek kisállatbarátoknak

Csak akkor nevezheti magát valaki igazán jó állattartónak, hogyha házi kedvencének jólétét és egészségét egyaránt biztosítani tudja. Mindennek pedig alapja a kiegyensúlyozott táplálkozás és a megfelelő ápolás. A szatmárnémeti Elite Dog Shop  már két éve  kifogástalan minőségű eledelekkel, kiegészítőkkel és  ápolótermékekkel várja a gazdikat.

Az Elite Dog Shop 2008-ban nyitotta meg kapuit a kutyás és cicás gazdik előtt. Első üzlete a Martirilor Deportati 13. szám alatt található. Az üzlet mellett kezdetektől működik  az Elite Kutyakozmetika és az Elite Kutyakiképző iskola.  2010 júniusában az Elite Dog Shop megnyitotta második üzletét, az Ady Endre utca 15. szám alatt, a Kutyaszövetség épületében; ugyanez év novemberében pedig a központban, a Ion I. C. Brateanu 8/A szám alatt megnyílt harmadik szaküzlete Elite Pet Shop néven. Amint a nevéből is kitűnik, az Elite Pet Shop nem csupán kutya és macska kiegészítőket kínál az állatszerető embereknek, hanem rágcsálóknak, madaraknak és halaknak eledeleket, és kiegészítőket is meg lehet találni az üzletben. Februárban az Elite Pet Shop megnyitja negyedik szaküzletét Pálfalvai út 3 szám alatt. Ebben az üzletben a megszokott kínálat mellett takarmányokat és tápokat is vásárolhatnak.

Az Elite Dog Shop szaküzleteiben minden kutyás és cicás gazdi megtalálja a számára megfelelő terméket. Kínálatukban szerepel a minőségi kutyatápok széles skálája, melyek zsebbarát áron kínálnak a kutyák és cicák igényeinek megfelelő konzervet és száraz eledeleket. Ahogy mi emberek, a kutyák is imádnak nassolni. Erről  az Elite Dog Shop sem felejtkezik meg minden  kutyának és cicának ízlésének megfelelően kínálnak nasi, illetve jutalomfalatokat.

Minőségi kullancs és bolhairtók széles választékban állnak a gondoskodó gazdik rendelkezésére. Ugyanakkor megtalálhatóak: vitaminok, táplálékkiegészítők, hámok, pórázok és nyakörvek, tálak, szállítóketrecek, párnák, játékok, kefék, fésűk, samponok, parfümök minden kisállatnak.



Az Elite kutyakozmetika olyan szakszerű szolgáltatásokat nyújt kedvencének, mely minden kozmetikai igényét kielégíti a kutyáknak. Ide tartozik a nyírás, fürdetés, szárítás, trimmelés, fültisztítás, körömvágás, bűzmirigytisztítás. Mindezek mellett szakképzett munkatársaink tanácsokkal látják el a gazdikat a kutya kozmetikai ápolásával kapcsolatban.

Az Elite kutyaiskolában a kutyák minden olyan viselkedési szabályt megtanulhatnak, mely a kiegyensúlyozott, magabiztos és boldog kutyához elengedhetetlen. Ugyanakkor az iskolában viselkedési, illetve szocializációs problémákkal küzdő kutyákat is oktatnak, melyek segítenek megoldani ezeket a problémákat.

Az Elite Dog Shop Szaküzleteiben megtalálhatja mindazt, ami eddig hiányzott kedvence életéből. A Ferribiella olaszországi termékcsalád kizárólagos forgalmazójaként az Elite Pet Shop díszes kiegészítőkkel, kutyaruhákkal, kisállat-felszerelésekkel várja kedves vásárlóit.

Az Elite Pet Shop most új akcióval rukkol elő! Ha a fent látható törzsvásárlói kártya nyomtatott változatával betér az Elite Pet Shop bármelyik üzletébe, akkor tíz százalékos vásárlási kedvezménybe részesül. Mindehhez csak le kell tölteni, majd ki kell nyomtatni a kupont.

További információért tárcsázza a következő számot: 0742-849-276.























Szeretettel vár mindenkit az Elite Pet Shop szaküzleteibe, a kisállatok világába!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: