2009-05-06 21:20:48• hírek • Parajdi Andrea

Kutyakiképzés felsőfokon

A Dog For Life Kutyakiképző Iskola májusban kedvezményesen kínálja programcsomagjait a kutyatartóknak.

Minden olyan kutyatartó, aki szeretné, hogy kutyája különböző képzési formán vegyen részt május hónapban 50 eurót takaríthat meg, ha felkeresi a Dog For Life Kutyakiképző Iskolát. Szeretné, ha kedvenc háziállata már kölyökkorában olyan nevelést kapna, amellyel megfelelően szocializálódhatna, s a parancsszóra rendszerint hallgatna? Legtöbb gazdinak bizonyára ilyen álmai vannak, ennek megvalósításához, azonban szakértő kezekre van szükség.

 

A több éves tapasztalattal rendelkező, országos szintű elismertségnek örvendő Dog For Life Kutyakiképző Iskola most lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődök díjmentesen betekinthessenek a képzések menetébe, megismerjék az iskola szolgáltatásait és eldönthessék milyen téren szeretnék kedvencüket fejleszteni. A kutyakiképző iskola egyébként 31 programcsomag szerint dolgozik, amelyek eltérő képzési formák alapján tevődnek össze.

A képzésen minden állategészségügyi szempontból megfelelő, 2,5 hónapnál idősebb kutya részt vehet. Bővebb információkat Román Józseftől, a Dog For Life Kutyakiképző Iskola vezetőjétől a 0744 197 650-es, illetve a 0733 081 976-os telefonszámokon lehet kérni. Részletek a www.dogforlife.ro oldalon is olvashatók.

A Dog For Life Kutyakiképző Iskola májusban kedvezményesen kínálja programcsomagjait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: