2013-04-09 13:32:57• hírek • Póti Orsolya

Kutyakiállítás - változott a helyszín

Frissítve!

Az elmúlt napok esőzései miatt a kutyakiállítás tervezett helyszíne, a Somesul Stadion pályája annyira felázott, hogy nem alkalmas a rendezvény megszervezésére. A szervezők új helyszínként a Rex piac (volt Interex szupermarket) parkolóját jelölték meg. A nyereményjátékunkban feltett kérdésre - miszerint milyen helyszínen tartják idén a kutyakiállítást - a Somesul pályát eddig megjelölők természetesen versenyben maradnak!


Az ország legnagyobb kutyás rendezvényére kerül sor április 13-14. között Szatmárnémetiben, a Rex Piac - volt Interex - parkolójában. A két napos rendezvényre több, mint 1.700 kutyát neveztek be közel 20 országból.

A Szatmári Ebtenyésztők Egyesülete szervezésében idén is megrendezésre kerül Románia egyik legrangosabbnak számító kutyakiállításra, melyre évről évre több kutyát neveznek be a gazdik és amely mind több érdeklődőt vonz.

Az idei kiállítás még különlegesebbnek számít, ugyanis a CACIB címek átadásán kívül sor kerül egy OPEN Expóra, amelynek keretében a CACIB címet elnyerő kutya megkapja a Románia Champion, illetve a Románia Junior Champion címet is.

A jelek szerint az idei kutyakiállításra  többen érkeznek mint bármikor, hiszen tizenkilenc országból iratkoztak be résztvevők - tudtuk meg Dr. Molnár Zsolttól, a Szatmári Ebtenyésztők Egyesületének elnökétől.

A román, a magyar és az ukrán kiállítókon kívül  beneveztek Finnországból, Svájcból, Franciaországból, Ausztriából, Lettországból, Litvániából és Görögországból is. Ahogyan a kiállítók, úgy a bírói testület is vegyes lesz, hiszen neves francia, szlovén, lengyel, román, magyar, ukrán és olasz küllembírók pontozzák majd a versenyző ebeket.

Dr. Molnár elmondása szerint szombaton összesen 847 kutyát fognak bemutatni, vasárnap pedig 913 eb közül választják ki a legszebbeket, valamint Szatmár legszebb kutyáját. A remek hétvégi programnak számító kutyakiállítás szombaton és vasárnap 10 órától veszi kezdetét a Rex Piac - volt Interex - parkolójában. A bíráskodás 14 óráig tart, a Best In Show 15 órától kezdődik és körülbelül 17 órakor ér véget.

A vasárnap megrendezésre kerülő CACIB OPEN Expo keretében a legszebb eb a CACIB cím mellett elnyerheti a Románia Champion, a junior kategóriában pedig a Románia Junior Champion címet is. A különleges kutyafajták megtekintése mellett az érdeklődők izgalmas kutyás bemutatókon is részt vehetnek.

Jegyet nyerhetsz

A Szatmár Megyei Ebtenyésztők Egyesülete és a Szatmár.ro nyereményjátékán most családi jegyet nyerhetsz a hétvégi rendezvény mindkét napjára. Egy kérdésre kell csak válaszolnod: Szatmárnémetiben hol rendezik meg idén a kutyakiállítást?

A helyes válaszokat a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk április 12-én délig. A beküldők között három családi belépőt fogunk kisorsolni. A levél feltétlenül tartalmazza a játékos pontos nevét és telefonszámát, ugyanis a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: