2009-03-04 18:25:57• hírek • Szatmár.ro

Kutyák tépték szét a holttest maradványait

Március 3-án a déli órákban jelentette a 62 éves P. Teodor sárközújlaki lakos, hogy egy halott maradványaira talált a helyi kocsmából kifelé jövet.


Megdöbbentő hír olvasható a Szatmár Megyei Rendőség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében. P. Teodor 62 éves sárközújlaki lakos március 3-án tett bejelentést a helyi rendőségen, ugyanis arra lett figyelmes a kocsmából kifelé jövet, hogy egy falka kutya ruhaneműket rángat ki az út menti árokból. P. Toedor közelebb lépett, és alig hitt a szemének, amikor látta, hogy egy holttestből táplálkozik a kutyafalka, melynek a medencéje és belső szervei látszottak. Azonnal értesítette a helyi rendőrséget.

A hatóságok a helyszínre érve alaposan megvizsgálták a holttest maradványait. A ruhaneműk és lábbeli vizsgálata során kiderült, az elhunyt az 55 éves B. Iosif, akit már hónapok óta eltűntként tart számon a rendőség. B. Iosif holléte tavaly november közepe óta volt ismeretlen.

A holttestet a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház hullaházába szállították, ahol a boncolás után megállapítható lesz, hogy mi okozta a férfi halálát. A hatóságok szerint, nem lehet szó gyilkosságról.

A helyszínre érve azonosították az elhunytat

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: