2019-02-20 10:20:45• hírek • Bede Emőke

Kutyabarátok, figyelem: ismét örökbefogadási napot szervez a Freelife Egyesület

Korábban is nagy sikere volt az örökbefogadási napnak.
Korábban is nagy sikere volt az örökbefogadási napnak.

A szatmárnémeti Freelife Állatvédő Egyesület kutyamenhelye február 23-án ismét örökbefogadási napot tart az Auchan bevásárlóközpont főbejáratánál.

Az egyesület standjánál tárt karokkal várják azokat a leendő gazdikat, akik szeretnének maguk mellé egy hűséges házőrzőt, egy életre szóló társat fogadni, s vállalják a kutyatartással járó kellemes élmények mellett az ezzel járó kötelezettségeket is, mint például az eb ivartalanítása és chippel való ellátása. Azon állatbarátok, akiknek nem áll módjukban egy gazdira váró kiskutyát hazavinni, adományokkal is támogathatják az egyesület munkáját. Természetesen nem csak pénzbeli támogatásra lehet itt gondolni, a Freelife önkéntesei ugyanis szívesen fogadnak egy-két zsák kutyatápot, konzerves eledelt, de szinte bármit, amivel a menhely kutyáinak napi étkeztetését biztosítani lehet.
 

Hogy a támogatás jó helyre került, arról kétségünk sem lehet, ugyanis az egyesület által üzemeltetett menhelyen több száz ebről gondoskodnak napi szinten. Hogy ez a továbbiakban is gond nélkül mehessen, a Free Life Egyesület közösségi oldalán többször is felhívást intézett a lakosság felé, melyben arra kérik az állatbarátokat, segítsenek be a menhelyen elvégzendő munkálatokba. Minden szorgos önkéntest tárt karokkal várnak, illetve a más jellegű támogatásokat, azaz kutyaeledelt, takarítószereket, esetleg a megunt pokrócokat is hálás szívvel fogadják.


Mindemellett a napi tevékenységük részeként az örökbefogadásokat is lebonyolítják. Bár azt hihetnénk, érdekük a minél nagyobb számú adoptáció, mégis minden leendő gazdi figyelmét felhívják a kutyatartással járó felelősségre és arra intik őket, csak akkor vegyenek magukhoz egy négylábút, ha az ebről annak rendje és módja szerint gondoskodni tudnak. Akik tehát mindezt vállalni tudják és magukhoz vennének egy négylábú pajtást, szombaton 11 és 19 óra között az Auchan bejáratánál megtalálják a Freelife standját. További információk a 0745 521 042-es vagy a 0744 552 724-es telefonszámon kérhetők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: